Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 14:40

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Εντός ξεκινάει η Εράνη - Πάει Κρήτη η "Μαύρη Θύελλα" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Εντός ξεκινάει η Εράνη - Πάει Κρήτη η "Μαύρη Θύελλα" (βίντεο)

Εντός έδρας ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εράνης Φιλιατρών για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ από την Κρήτη ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καλαμάτας για τη φετινή περίοδο.

Για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η Κυπελλούχος Μεσσηνίας Εράνη Φιλιατρών θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κυπελλούχο Λακωνίας Πανλακωνικό Σπάρτης σε μονό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής αυτού του ζευγαριού στη 2η φάση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κυπελλούχο Κυκλάδων Θύελλα Καμαρίου στις 8 Σεπτεμβρίου. Από εκεί και πέρα στην 3η φάση, που θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα που θα προκύψει από τα προαναφερθέντα ζευγάρια θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Κόρινθος - Διαγόρας Ρόδου.

Η "Μαύρη Θύελλα" ξεκινάει τη φετινή σεζόν από τις 8 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυπελλούχο Ρεθύμνου Επισκοπή. Η ομάδα που θα προκριθεί στην 3η φάση θα αντιμετωπίσει στις 15 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή.

Σε λίγο αναλυτικά τα ζευγάρια των πρώτων τριών φάσεων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τη διαδικασία της κλήρωσης παρουσίασε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου με καλεσμένο τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο, ο οποίος πέρσι διακρίθηκε ως προπονητής του Αστέρα Καισαριανής καθώς συμμετείχε ως την 5η φάση της διοργάνωσης, την υψηλότερη όπου έφτασε ερασιτεχνική ομάδα στην περσινή διοργάνωση.