Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 08:32

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επίσημα με το “αστέρι” στο στήθος ο Φλέσσας

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επίσημα με το  “αστέρι” στο στήθος ο Φλέσσας

Παίκτης του Αστέρα Βαλύρας είναι και τυπικά ο Ηλίας Φλέσσας, με τους “κιτρινόμαυρους” να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτησή του.

Μετά από έναν χρόνο παραμονής στον ΑΟ Στενωσιάς, με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε την άνοδο στην Α' τοπική, ο 34χρονος μέσος με το “μαγικό” αριστερό πόδι άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη, μετακομίζοντας... στην Βαλύρα όπως σας είχε αναφέρει προ ημερών το notosport.gr.

Με την εμπειρία που διαθέτει, ο Φλέσσας αναμένεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στον χώρο της μεσαίας γραμμής της νέας του ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Φλεσσα με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΑΟ Στενωσίας.

Ο Ηλίας αγωνίζεται στο κέντρο και είναι το 10άρι που έλλειπε από την... φαρέτρα του Αντώνη Τσουκαλά.

Ο εξαιρετικός του χαρακτήρας και οι ικανότητές του ως ποδοσφαιριστής, ήταν τα βασικά στοιχεία που ενεργοποίησαν την πρόταση από το τμήμα μεταγραφών με το που ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας του με την ομάδα της Στενωσιάς.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, όπως ο Πανιώνιος Καλαμάτας, ο Τέλλο Άγρα, ο Χανδριναϊκός, ο ΑΟ Φυτειάς, η Ομόνοια, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, η ΑΕΚ Καλαμάτας, το Ασπρόχωμα, η Εράνη, η Κορώνη, η Αβία, ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου και οι Ερασιτέχνες Καλαμάτας.

Ηλία, σε καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας και σου ευχόμαστε υγιής ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Τέλος, ο μεταγραφικός σχεδιασμός φτάνοντας στο τέλος της υλοποίησής του θα μας επιφυλάξει μεταγραφή από το... πάνω ράφι με παραστάσεις Α' τοπικής. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...»