Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 13:43

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ενίσχυση στην άμυνα με Στασινόπουλο και Ηλιακόπουλο (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Ενίσχυση στην άμυνα με Στασινόπουλο και Ηλιακόπουλο (φώτο)

Σε δύο ακόμα μεταγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής προχώρησε ο Ατρόμητος Πλατύ.

Συγκεκριμένα, με τα “κιτρινόμαυρα” θα αγωνίζονται πλέον οι Κώστας Στασινόπουλος και Δημήτρης Ηλιακόπουλος.

Ο Στασινόπουλος είναι 37 ετών, κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε από τον Δωριέα Δωρίου, ενώ έχει φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας την διετία 2010-2012.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο Καλαμάτας, Θύελλα Χαρακοπιού, ΠΑΣ Ράχη, Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, ΑΕΠΣ Άρι και ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας.

Ο Ηλιακόπουλος είναι 23 ετών, επίσης αμυντικός και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.

Και για τις δύο αυτές μεταγραφές είχατε διαβάσει στο notosport.gr από τις 7 Αυγούστου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον 37χρονο αμυντικό Κώστα Στασινόπουλο ,ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Δωρίου όπου και αγωνιζόταν κατά την περσινή χρονιά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου και ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν με υγεία.»

«Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον 23χρονο αμυντικό Ηλιακόπουλο Δημήτρη, ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου και ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν με υγεία.»

Εργασίες συντήρησης στον πλαστικό τάπητα στο γήπεδο του Πλατύ

Ο Ατρόμητος Πλατύ προχώρησε σε απαραίτητες εργασίες συντήρησης του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδό του, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου για την επόμενη σεζόν.

Η συντήρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/8) από την εταιρεία “Gennatos Turf, η οποία ανέλαβε τη συμπλήρωση υλικού καουτσούκ και το χτένισμα του χλοοτάπητα. Οι εργασίες αυτές ήταν αναγκαίες, λόγω της φθοράς που προκλήθηκε από την έντονη χρήση του γηπέδου.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ατρόμητου Πλατύ ανέφερε:

«Πραγματοποιήθηκε από την Gennatos Turf” συντήρηση του τάπητα, συμπλήρωση υλικού καουτσούκ και χτένισμα, το οποίο ήταν απαραίτητο μετά από την χρήση που έχει γίνει από την ομάδα μας.

Η διοίκηση, αφού είχε έρθει σε επικοινωνία με την περιφέρεια, μετέφερε το πρόβλημα και η εταιρεία ανταποκρίθηκε.

Πλέον, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ευχαριστούμε την περιφέρεια και τους Θεοφάνη και Γιώργο Γεννάτο για την υλοποίηση της συντήρησης.»