Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 22:47

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πήρε τον Φράγκο, αποχαιρέτησε ο Ντίσα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πήρε τον Φράγκο, αποχαιρέτησε ο Ντίσα

Ο Αντώνης Φράγκος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανθουριακού.

Οι “κουκουβάγιες” ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 20χρονου μέσου, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Μεσσηνιακό με την μορφή δανεισμού από την Κ19 της Καλαμάτας.

Ο Φράγκος μπορεί αγωνιστεί στις θέσεις “6” και “8” και στο παρελθόν έχει παίξει και στον Πατίστα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΣ Πανθουριακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Φράγκο από την ομάδα της Καλαμάτας με ελεύθερη μεταγραφή. Την περσινή χρονιά ήταν δανεικός στον Μεσσηνιακό. Καλορίζικος, σιδερένιος και με πολλές επιτυχίες.»

Αντίθετα, παρελθόν μετά από σχεδόν δύο μήνες παρουσίας στο ρόστερ της ομάδας αποτελεί ο Κλέιβι Ντίσα.

Ο 21χρονος μέσος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, με τον σύλλογο της Θουρίας να κάνει δεκτό το αίτημα του.

Ο Ντίσα επέστρεψε στον Πάμισο, την ομάδα απ' όπου αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά και μάλιστα αγωνίστηκε για 59' στην φιλική ήττα των “Νησιωτών” από την “Μαύρη Θύελλα”.

Φιλικά 3-2 τον Ηρακλή Καλαμάτας

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) ο Πανθουριακός, επικρατώντας στο “Π. Μπαχράμης” του Ηρακλή Καλαμάτας με 3-2.

Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί της Ομόνοιας και του Μεσσηνιακού. Τα γκολ για τις “κουκουβάγιες” σημείωσαν οι Αλεξανδρόπουλος, Ζαραφέτας και Γεωργουλέας.