Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 20:11

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-4: Υπόθεση μισής ώρας

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-4: Υπόθεση μισής ώρας

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 30 λεπτά ο Ακρίτας Κορώνης προκειμένου να “καθαρίσει” την υπόθεση-πρόκριση με 4-1 απέναντι στην Αναγέννηση στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας.

Θυμίζουμε ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, καθώς η ομάδα της Κορώνης θα αγωνιστεί στην Α' τοπική, ενώ η “Μπάρτσα” θα συμμετάσχει στην Β' κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν “φουριόζοι” στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο σκορ με το... καλησπέρα. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό ο Γιακουμής αξιοποίησε ασίστ του Μουτζούρη και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Λύσσαρη για το 0-1.

Στο 26' ο Τιμπλαλέξης εξαπέλυσε ένα ασύλληπτο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα “συστημένη” στην δεξιά γωνία της εστίας του Λύσσαρη για το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα οι παίκτες του Παναγιώτη Δρούγα σημείωσαν και τρίτο γκολ. Ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Κουλόπουλος με κεφαλιά “έγραψε” το 0-3.

Η Αναγέννηση κατάφερε να μειώσει στο 36'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόσκα, ο Βαρβεράκης “άγγιξε” την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το... μοιραίο.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Κουλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, με κοντινό πλασέ, στο 51ο λεπτό, ύστερα από όμορφη συνεργασία Δημήτρη Λυμπερόπουλου - Γιακουμή.

Στην φάση των “16” ο Ακρίτας θα υποδεχθεί στο γήπεδό του τον ΑΟ Φοινικούντας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Παναγιώτης Πεφάνης): Λύσσαρης, Σκιαδόπουλος, Κολλοσάι, Πανταζής, Ψώνης, Τσίνα (65' Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Ντάσης (39' Σεφεράσι), Μάλι, Τόσκα, Παρικόπουλος.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Παναγιώτης Δρούγας): Βαρβεράκης (60' Σακκάς), Μαλιόγκας (74' Σαρέλλας), Παναγιωτόπουλος, Τσάνι, Κουτσουμπός (60' Γκαϊδόγιαννης), Τιμπλαλέξης, Μουτζούρης, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Κουλόπουλος (75' Λαμπρόπουλος), Νίκος Λυμπερόπουλος, Γιακουμής (60' Τσελάι).