Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 16:18

Champions League-UEFA και adidas επέκτειναν τη συνεργασία τους έως το 2027

Γράφτηκε από τον
Champions League-UEFA και adidas επέκτειναν τη συνεργασία τους έως το 2027

Η UEFA ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την adidas, ως επίσημος προμηθευτής μπάλας αγώνα για το UEFA Champions League για άλλα τρία χρόνια, έως το 2027, επεκτείνοντας τη σχέση της με τη γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών που ξεκίνησε το 2001.


«Η τριετής συμφωνία καλύπτει το δικαίωμα να παρέχονται οι επίσημες μπάλες αγώνων για τους αγώνες του UEFA Champions League από τα play-off και μετά. Η adidas θα είναι επίσης ο επίσημος προμηθευτής μπάλας αγώνα για το UEFA Super Cup, το UEFA Youth League και το UEFA σάλας Champions League», αναφέρει η ανακοίνωση, που έπεται της πρόσφατης παρουσίασης από τη γερμανική εταιρεία της επίσημης μπάλας αγώνα για τη φετινή σεζόν, όπου τα διάσημα αστέρια, παρουσιάζονται σε μαύρο και λευκό εξάγωνο.
Επίσης, η συνεχιζόμενη συνεργασία της adidas με την Common Goal θα δει το 1% του συνόλου των παγκόσμιων καθαρών πωλήσεων από τις μπάλες ποδοσφαίρου της adidas - συμπεριλαμβανομένης αυτής της τελευταίας - βοηθώντας να δημιουργηθεί ένα καλύτερο και πιο χωρίς αποκλεισμούς μέλλον μέσω του ποδοσφαίρου.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ