Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 17:53

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-1: Πρόκριση με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 3-1: Πρόκριση με καλή εμφάνιση

Το εισιτήριο για τη φάση των “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε η Α.Ε. Μάνης, μετά την εντός έδρας νίκη της με 3-1 επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου.


Στο 40’ ο Γιαννής με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά ο Σπυρόπουλος που έφτασε από αριστερά στην περιοχή έκανε τη σέντρα στο α’ δοκάρι και ο Κ. Πουλάκος με προβολή πέτυχε το 2-0. Στο 57’ ο Τριανταφυλλάκης από τα δεξιά έφτασε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι σχεδόν και ο Μουλιάτος με σουτ έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Πανανικολού και έγινε έτσι το 3-0. Στο 65’ ο Υμεράσι με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Οι νικητές είχαν δύο δοκάρια. Στο 30’ ο Πολίμος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο. Το άλλο δοκάρι είχε ο Κουρούπης ύστερα από διπλή προσπάθεια. Σε σουτ που έκανε απέκρουσε αρχικά ο Παπανικολός και στην επαναφορά ο επιθετικός της Μάνης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Πέρα από τα τρία γκολ και τα δοκάρια η γηπεδούχος ομάδα είχε και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μπαρδής, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Ρηγόπουλο, Γαϊτάνη.
Στο 42’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαλόπουλος της φιλοξενούμενης ομάδας γιατί εξύβρισε τον διαιτητή.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Εξαρχάκος, Χατζηπαναγιώτης, Π. Πουλάκος, Γιαννής, Τζανετέας, Κουρούπης, Μουλιάτος (75’ Σπυρέας), Πολίμος, Κ. Πουλάκος (78’ Δημητρουλέας), Τριανταφυλλάκης (64’ Μαναρώλης), Σπυρόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Παπανικολός, Απ. Μωραγιάννης (70’Απ. Ντελλής), Χαραλαμπόπουλος, Γκελγκέρια, Υμεράσι, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Καραχάλιος (61’ Μπορχάν), Κουντάνης (81’ Πατσιώτης), Νινιός, Γκότσης.