Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 12:54

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συνάντηση για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συνάντηση για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα

Τον τρόπο διεξαγωγής των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, συζήτησαν την Τρίτη το απόγευμα η διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και οι προπονητές των ομάδων.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣΜ στην Κορδία. Αυτό που αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα Κ14, προκειμένου να βοηθηθούν και οι μικροί Μεσσηνίας για τη διευθέτησή τους, ενώ θα σταλεί ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες για το Κ-16 και αργότερα θα γίνει και το πρωτάθλημα Κ 12.

Στις σκέψεις Οι άνθρωποι της Ενωσης δεν γίνονται και το Κ-10 την περίοδο των Χριστουγέννων. Από την πλευρά της ΕΠΣΜ το “παρών” στη συνάντηση έδωσαν ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο Πέτρος Αλαμάρας, μέλος Δ.Σ. και υπεύθυνος για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, παρευρέθηκε το τεχνικό τιμ των μικτών: Θανάσης Τσούκλερης, Γιώργος Πατρίκης, Βασίλης Κλιάφας και οι προπονητές Νίκος Κακαλέτρης (Καλαμάτα, Πατίστα), Αντώνης Μαυρέας (Πράσινα Πουλιά), Κώστας Φαράντος, Τάκης Δρούγας (Τιτάνες), Βασίλης Παναγιωτόπουλος και Σωτήρης Μπουραντώνης (Παναθηναϊκός Καλαμάτας).