Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 10:58

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-0: Πολύτιμος βαθμός στη Λέσβο

Γράφτηκε από τον
ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-0: Πολύτιμος βαθμός στη Λέσβο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις... αποσκευές του επέστρεψε σήμερα ο Μιλτιάδης από το νησί της Λέσβου.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Αιγέα Πλωμαρίου στο «Μιχαλέλειο» γήπεδο, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Κόρινθο, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας πρόσθεσαν έναν ακόμη πόντο στο «σακούλι», κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους στο φετινό πρωτάθλημα και την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχθούν τη Ρόδο με καλή ψυχολογία.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες των Μιχάλη Φασουλή και Αλέκου Τσατά μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 6ο λεπτό με την κεφαλιά του Γεωργιόπουλου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 15' η κεφαλιά του Αθανασόπουλου επίσης δεν βρήκε στόχο. Στο 21' ο Χάμος κράτησε «όρθιους» του Μεσσήνιους, λέγοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Σαρίκη, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι όποιες επιθετικές τους ενέργειες σταματούσαν πάνω στην πολύ καλά στημένη άμυνα των παικτών του Μιλτιάδη.

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Δημήτρης Γαβαλάς): Ζαχαρής, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης (75' Μπαλωμένος), Καλαμπόκας, Θ. Πρωτούλης, Τζανουλίνος, Ψάνης, (90'Χρυσάφης), Ντούμος(46' Π. Πρωτούλης), Μιχαλάκης (63' Γ. Βελούτσος), Μάγκας
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Μιχάλης Φασουλής, Αλέκος Τσατάς): Χάμος, Καντούστης, Γκεβόρι, Καπετανάκης, Θώδης, Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος (90' Τζιόλας), Παϊτέρης, Οπόκου, Γεωργιόπουλος (55' Παπαδόπουλος), Καψάλης (65' Γιαννόπουλος).

Φωτογραφία: Sportlesvos.gr