Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 20:57

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ 6-0: Ανετη επικράτηση

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ 6-0: Ανετη επικράτηση

Δύο ομάδες με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους αναμετρήθηκαν στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών για την 2η αγωνιστική της Α' τοπικής.

Η Εράνη υποδέχθηκε τον νεοφώτιστο ΑΟ Στενωσιάς, με τους Φιλιατρινούς να ντουμπλάρουν με χαρακτηριστική άνεση τις νίκες τους μετά το εμφατικό 6-0. Το σύνολο του Βαγγέλη Στουρνάρα διατήρησε, παράλληλα, για τέταρτο διαδοχικό ματς το μηδέν στα μετόπισθεν (υπολογίζονται και τα ματς του Κυπέλλου), σκοράροντας μάλιστα συνολικά 18 φορές! Το παιχνίδι δεν... σηκώνει πολύ κριτική και ανάλυση. Χαρακτηριστικό αυτού είναι ότι ο δείκτης του σκορ στο 20' ήταν ήδη στο 4-0, χάρη στα τέρματα των Μαρτίνι (1', 20'), Σαραντόπουλου (12') και Μιχόπουλου (18'). Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε μ' ένα ακόμη τέρμα για τους γηπεδούχους, με τον Σαραντόπουλο να χρίζεται εκ νέου σκόρερ. Το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Μαρτίνι στο 50', σημειώνοντας το πρώτο του χατ-τρικ επί ελληνικού εδάφους.


ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Μανωλάκος, Μπινιώρης, Καρακατσάνης (52′ Πράνταλος), Ράτο, Μπουρδέκας (52′ Παναγόπουλος), Μιχόπουλος (52′ Καλογερόπουλος), Μαρτίνι, Κωνσταντόπουλος (52' Χάρμπας), Σαραντόπουλος (52' Σταθόπουλος), Φλαριώτης, Τσακωνάκος.
ΑΟ ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ: Οικονόμου, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Θανάσης Σταματελόπουλος, Μάντης, Φιλόπουλος, Μέτσο, Θοδωρής Καλογερόπουλος (46′ Αλεβίζος), Σούλα (79′ Στ. Καγιανάς), Κοκάι, Κοντός.