Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 21:16

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ. 5-0: Διπλασίασε τις νίκες του

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ. 5-0: Διπλασίασε τις νίκες του

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο νεοφώτιστο Παναθηναϊκό Καλαμάτας ο Πανθουριακός, καθώς επιβλήθηκε 5-0 στο «Στ. Παπαδόπουλος» και εξασφάλισε την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.

Οι «κουκουβάγιες» μπήκαν... αγριεμένες και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Στο 16' ο Δημητρίου εκτέλεσε πλασαριστά κόρνερ για τον Γεωργουλέα, εκείνος με ωραίες προσποιήσεις ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, απέφυγε δύο αντιπάλους και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λέκκα, ανοίγοντας το σκορ.

Εξι λεπτά αργότερα το συγκρότημα του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου έκανε δύο τα τέρματα του. Μετά από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, ο Αγγελής σούταρε πάνω στα σώματα, εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Σταματελόπουλο, ο οποίος με νέο σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 43' ο Γεωργουλέας με σουτ από το ύψος του πέναλτι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λέκκα, ο Αγγελής ακολούθησε την φάση και με κεφαλιά προ κενής εστία σημείωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θουρίας συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στο 73' ο Αγγελής πάσαρε στον Αλεξανδρόπουλο, που στο μεταξύ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και ο τελευταίος με άπιαστο συρτό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ανέβασε τον δείκτη στο 4-0. Στο 81' ο Σταματελόπουλος από σκόρερ έγινε δημιουργός, βγάζοντας μια σέντρα από τα αριστερά προς τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών του «τριφυλλιού» να απομακρύνουν και με ωραίο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Τόσκα, Νικολόπουλος, Αριστομενόπουλος (60' Κουτσουρόπουλος), Γιαννακόπουλος (72' Σερπάνος), Σταματελόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Φράγκος (60′ Δρούγας), Δημητρίου (60' Αλεξανδρόπουλος), Στάθης Βλάχος (60′ Ευθύμης Βλάχος), Αγγελής, Γεωργουλέας.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λέκκας, Ριπάι, Κατσαβός (64' Παλιάς), Ιατρόπουλος, Πετρόπουλος (85' Λεβαντής), Ζόμπολας (85' Πόταρης), Κράκουλλι, Σταθόπουλος, Παντελόπουλος (76' Σταματέλος), Ρουσέας, Τσουλάκος.