Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 21:39

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-1: Διπλό με Κλέιβις Ντίσα

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-1: Διπλό με Κλέιβις Ντίσα

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' τοπικής, μεταξύ του ΑΟΚ και του Παμίσου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, σίγουρα δεν είχε την αίγλη άλλων χρόνων.

Ομως, πάντοτε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κουβαλούν «βαριά» φανέλα και μεγάλη ιστορία είναι ιδιαίτερο. Οι «Νησιώτες» κατάφεραν λοιπόν φέτος να φύγουν νικητές από την Τριφυλία, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλέιβις Ντίσα στο 67ο λεπτό, «ρεφάροντας» έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τον ΑΟ Φοινικούντας (1-1). Η παράβαση υποδείχθηκε σε ανατροπή του Κοντομανωλόπουλου από τον Γκάι.


ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παππάς, Γεωργιόπουλος, Ντζουβάρας, Μπούνας, Μιχαλόπουλος, Ντιόπ, Γκάι (73′ Τσουκαλάς), Λεβεντάκης (78' Δρούλιας), Καραχάλιος, Πολυζωγόπουλος (35′ λ. τρ. Καρίπης), Σαούτης.


ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Τσίφτσης, Πλατάνας, Φυσαράκης, Κακούρος, Καλογερόπουλος, Μαθιόπουλος, Αθανασόπουλος (78′ Καλαμπόκης), Κλέιβι Ντίσα, Πετρουλάκης (44' λ. τρ. Κοντομανωλόπουλος, (90′ Αναστασίου), Μπβουντούρα (90' Αλεξ Ντίσα), Αντεμάι (78′ Λάγιος).