Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 22:44

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-1: “Σεφτέ” στις νίκες και στα γκολ

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-1: “Σεφτέ” στις νίκες και στα γκολ

Χρειάστηκε να περάσει πάνω από έναν μήνα μέχρι να έρθουν επιτέλους χαμόγελα στο στρατόπεδο του ΑΟ Κυπαρισσίας και αυτό έγινε το βράδυ του Σαββάτου.

Το σύνολο του Παναγιώτη Παναγόπουλου «λύγισε» με 1-0 την αντίσταση του Παναθηναϊκού Καλαμάτας στο «Παναγιώτη Μπαχράμη» για την 3η αγωνιστική της Α' τοπικής και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Τριφύλιοι προέρχονταν από τρεις σερί αποτυχίες (δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο), χωρίς να έχουν καταφέρει να σκοράρουν. Ήταν ένα μέτριο ποιοτικό παιχνίδι και φαινόταν από την αρχή ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος σημείωσε πρώτος γκολ που κέρδιζε, όπως έγινε. «Λυτρωτής» για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ηρακλής Καραχάλιος στο 65', ο οποίος άνοιξε λογαριασμό με τα «χρώματα» της νέας της ομάδας. Ο 23χρονος επιθετικός αξιοποίησε την ασίστ του Σαούτη και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Λέκκα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λέκκας, Κράκουλι, Κατσαβός, Ιατρόπουλος, Πετρόπουλος (43' λ.τρ. Μπάμπης), Ζόμπολας, Σταθόπουλος (86' Ριπάι), Κώστας-Ξύλας, Παντελόπουλος, Ρουσέας, Σταματέλος (89' Πόταρλος).
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παππάς, Κορακοβούνης (87' Δρούλιας), Ντζουβάρας, Μπούνας, Μιχαλόπουλος, Ντιόπ, Γκάι, Λεβεντάκης, Καραχάλιος (89' Μανδραπήλιας), Πολυζωγόπουλος (83' Καρίπης), Σαούτης.

{gallery}παναθηναϊκός καλαμάτας - αο κυπαρισσίας 14-10-2024{/gallery}