Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 22:19

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 4-1: Με 4 διαφορετικούς σκόρερ

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 4-1: Με 4 διαφορετικούς σκόρερ

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά από την “συντριβή” στην Κορώνη από τον τοπικό Ακρίτα (5-1) ο ΑΟ Διαβολιτσίου έδειξε χαρακτήρα. Τα “κριάρια” έκαναν επίδειξη δύναμης στο “Πέτρος Γεωργανάς” επικρατώντας 4-1 του ΠΑΣ Ράχη για την 3η αγωνιστική της Α' τοπικής.

Έχοντας πλουραρισμό στην επίθεση, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, οι παίκτες του Γιάννη Αντωνόπουλου πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Άξιο αναφοράς είναι ότι τρία από τα τέσσερα γκολ προήλθαν από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, καθώς στο 7' ο Γκελγκέρια εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Γκότσης εντελώς μόνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά (1-0). Στο 22' ο Καραχάλιος ανέλαβε την εκτέλεση ενός κόρνερ από τα δεξιά, ο Γιαννόπουλος πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και έπιασε την κεφαλιά, με τον Ποτηριάδη να καταφέρνει με υπερπροσπάθεια να αποκρούσει και στη συνέχεια τη μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι, πριν ο Μπορχάν πετύχει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του προ κενής εστίας για το 2-0. Οι “νερατζούρι” συνέχισαν σε υψηλό τέμπο και κατάφεραν να βρουν και τρίτο τέρμα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο 38' ο Υμεράσι δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, ο Ποτηριάδης βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στο δεξί δοκάρι, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η τύχη δεν στάθηκε σύμμαχος του τερματοφύλακα της ομάδας της Ράχης, με τον Γιαννόπουλο να σκοράρει στην επαναφορά με κοντινό πλασέ σε άδειο τέρμα (3-0). Στο 64' ο Βράπι πήρε έξυπνα πέναλτι από άτσαλο μαρκάρισμα του Γκότση μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα χαμηλά, στο κέντρο της εστίας, μειώνοντας σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 77' ο Ντελής που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς ήταν αυτός που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραχάλιου και αδυναμία των αμυντικών και του τερματοφύλακα να διώξουν, η μπάλα κατέληξε με αργό και... βασανιστικό τρόπο στα δίχτυα για το τελικό 4-1. Στις καθυστερήσεις ο ΑΟ Διαβολιτσίου έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, όταν ο Χαραλαμπόπουλος σούταρε δυνατά, όμως ο Ποτηριάδης “απογειώθηκε” και έδιωξε με υπερένταση, με την μπάλα στη συνέχεια να χτυπάει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Μελανό σημείο του ματς ήταν ο τραυματισμός του Σαούτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο και χρειάστηκε να του γίνει ανάταξη από τον γιατρό του αγώνα. Ο νεαρός άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Παπανικολός, Μωραγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Υμεράσι, Γιαννόπουλος, Μπαλόπουλος, Γκελγκέρια (80' Σαούτης), Νινιός (60' Ντελής), Γκότσης, Μπορχάν, Καραχάλιος.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Ποτηριάδης, Βράπι, Κωστέας (73' Μάλι), Τσουλάκος, Σταματόπουλος, Μωράκης (75' Γιαννίκος), Κάνιστρας, Παυλής, Ζωγόπουλος, Κιόρρι, Δημητρίου.