Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 18:16

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Ο κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια” λέει ο Κώστας Ηλιόπουλος για το αήττητο στο ξεκίνημα της Γ’ εθνικής

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: “Ο κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια” λέει ο Κώστας Ηλιόπουλος για το αήττητο στο ξεκίνημα της Γ’ εθνικής

Μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ρόδο, ήρθε την Κυριακή και το παρθενικό διπλό για τον Μιλτιάδη στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Οι νεοφώτιστοι νίκησαν 1-0 τον Απόλλωνα Ευπαλίου στη Φωκίδα και φιγουράρουν στη 2η θέση του 3ου ομίλου, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον πρωτοπόρο Ελλάδα Σύρου.
Ο Μιλτιάδης μάλιστα έχει κρατήσει το μηδέν σε τρία από τα τέσσερα ματς που έχει δώσει (με Κόρινθο, Αιγέα Πλωμαρίου, Απόλλωνα Ευπαλίου) και έχει δεχθεί γκολ μόνο στην αναμέτρηση με τη Ρόδο.
Στα αξιοσημείωτα ότι έχουν σκοράρει τέσσερις διαφορετικούς παίκτες. Οι Αθανασόπουλος, Οπόκου, Γιαννόπουλος και Ηλιόπουλος.
Ο τελευταίος άνοιξε λογαριασμός στην προχθεσινή αναμέτρηση και άπαντες στο Μιλτιάδη περιμένουν πολλά από αυτόν, καθώς ο έμπειρος επιθετικός είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας.
Ο Ηλιόπουλος μετρά πάνω από 100 γκολ στα εθνικά πρωταθλήματα με Βύζαντα Μεγάρων, Καλαμάτα, Ηλιούπολη, Βόλο, Σπάρτη, Παναργειακό, Διαβολίτσι και Εράνη. Για τον ίδιο βέβαια αυτό που έχει σημασία δεν κερδίζει η ομάδα.
«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν το πρώτο διπλό στην ιστορία μας. Ένα δύσκολο παιχνίδι που πήγε στις προσωπικές μονομαχίες και έπρεπε να βγάλουμε πάθος, ένταση και να χτυπήσουμε στην κόντρα, που ήταν και το δυνατό μας σημείο, όπως και έγινε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και το μόνο που έμενε ήταν να κρατήσουμε μπάλα, να διαχειριστούμε το παιχνίδι και μην δεχτούμε γκολ», λέει στην «Ε» ο Κώστας Ηλιόπουλος για τη σημαντική νίκη στη Φωκίδα.
Οσο για το αήττητο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, σημειώνει ότι: «Είναι πολύ καλό ξεκίνημα. Ο κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής έχουν πάει όλα πολύ καλά, βάση βαθμολογικής συγκομιδής.
Στόχος για την ομάδα είναι η παραμονή και όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε, τόσο καλύτερα για όλους».
Επόμενος αντίπαλος για τον Μιλτιάδη είναι ο ισοβαθμός του στη δεύτερη θέση του Αστέρα Σταυρού την Κυριακή στους Γαργαλιάνους. Ο Κώστας Ηλιόπουλος περιμένει δύσκολο παιχνίδι: «Ο Αστέρας είναι συμπαγής ομάδα, κατά 80% έχει το περσινό ρόστερ, που έκανε καλή πορεία. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και ο κόσμος βοηθά πολύ. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Χωρίς Καντούτσι την Κυριακή

Με μια σημαντική απουσία θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Μιλτιάδης κόντρα στον Αστέρα Σταυρού. Ο Τάσος Καντούτσης συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ετσι η τεχνική ηγεσία καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, που θα παίξει μαζί με τον Καπετανάκη στο κέντρο της άμυνας.