Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 16:15

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ψάχνει προπονητή εκτός Μεσσηνίας, ζήτησε να παίξει Παρασκευή η ΑΕΡ Αφάντου!

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ψάχνει προπονητή εκτός Μεσσηνίας, ζήτησε να παίξει Παρασκευή η ΑΕΡ Αφάντου!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Πέμπτη το απόγευμα ο Μιλτιάδης, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Μιχάλη Φασουλή, που μαζί με τον Αλέκο Τσατά συνέθεταν το τεχνικό δίδυμο.

Οι λόγοι του “διαζυγίου” δεν έγιναν γνωστοί και ήταν μια εξέλιξη που λίγοι περίμεναν, με δεδομένο ότι ο Μιλτιάδης δεν έχει ήττα μετά από 4 αγωνιστικές στη Γ’ εθνική και βρίσκεται στη 2η θέση του 3ου ομίλου.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, αυτός πιθανότατα θα ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα. Το βέβαιο είναι ότι θα προέρχεται εκτός Μεσσηνίας, μιας και υπάρχουν επαφές με έμπειρους τεχνικούς που έχουν εργαστεί επί σειρά ετών σε Β’ και Γ’ εθνική.

Στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Σταυρού, χρέη… προπονητή θα κάνουν οι τρεις αρχηγοί Αθανασόπουλος, Ηλιόπουλος, Καντούτσης, σε συνεργασία με τον Αλέκο Τσατά.

Ζήτησε να παίξει Παρασκευή η ΑΕΡ Αφάντου!

Ο Μιλτιάδης έχει μπροστά του δύο σερί ματς στους Γαργαλιάνους με Αστέρα Σταυρού αυτή την αγωνιστική και ΑΕΡ Αφάντου την επόμενη.

Η ομάδα της Ρόδου έχει καταθέσει αίτημα ώστε ο αγώνας με τον Μιλτιάδη να διεξαχθεί Παρασκευή 25 Οκτωβρίου αντί για Κυριακή 27 Οκτωβρίου και αν συμφωνήσουν οι γηπεδούχοι, θα αλλάξει και η ημερομηνία.