Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 14:44

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Η νίκη ήρθε από τον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Η νίκη ήρθε από τον πάγκο

Δύο από τις αλλαγές του Παναγιώτη Παναγόπουλου οδήγησαν τον ΑΟ Κυπαρισσίας στη νίκη επί του Τέλλου Άγρα με 2-1. Σωκράτης Τσουκαλάς και Γιάννης Σαούτης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγές στο δεύτερο μέρος και οι δυο τους είχαν ιδανική συνεργασία στο γκολ με το οποίο το Τριφυλιακό ντέρμπι της 4η αγωνιστικής της Α' τοπικής βάφτηκε “μπλε”.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σε θέση οδηγού μόλις στο 7ο λεπτό, όταν μετά από μπαλιά του Άγγελου Γεωργιόπουλου, ο Καραχάλιος με όμορφο τρόπο κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου (1-0). Στο 25' ο ΑΟΚ βρήκε δίχτυα με τον Ντιόπ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη οφσάιντ, ενώ λίγο αργότερα οι Κυπαρισσιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Αλεξανδρόπουλου στον Καραχάλιο, όμως ο κ. Αράπης έδειξε “παίζεται”. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Θανάσης Γεωργιόπουλος επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, με τον Μπάρκα να επωφελείται και με σουτ από πλάγια θέση να νικά τον Παππά, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια (1-1). Στο 80' ο Τσουλάκος σκόραρε, όμως ο επιθετικός της ομάδας των Γαργαλιάνων υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση. Και φτάνουμε στο 89' όπου μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων, ο Τσουκαλάς τροφοδότησε τον Σαούτη, που έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του εμβρόντητου αντίπαλου τερματοφύλακα. Η νίκη υπέρ του ΑΟΚ με 2-1, που σημειωτέον ήταν η πρώτη φετινή ενώπιον του κοινού του, καθώς στις δύο προηγούμενες εντός έδρας υποχρεώσεις του μετρούσε μια ήττα και μια ισοπαλία, έδωσε επιπρόσθετη αξία στο “διπλό” της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Ο Τέλλος Άγρας, αντίθετα, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Παππάς, Γεωργόπουλος (67′ Τσουκαλάς), Ντζουβάρας, Μπούνας, Μιχαλόπουλος, Ντιόπ, Μούσσα, Λεβεντάκης (87′ Δρούλιας), Καραχάλιος, Πολυζωγόπουλος (67′ Καρίπης), Κορακοβούνης (58′ Σαούτης).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Αλεξανδρόπουλος, Βενετσανάκος, Κανελλόπουλος, Βελησσάρης, Σεφεράσι (46′ Ανδρώνης), Μαλισόβας (71′ Δεσποτόπουλος), Δασκαλάκης, Γεωργιόπουλος, Μπάρκας, Τσουλάκος, Τσελάι (71′ Νικολόπουλος).