Δευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 13:45

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Γράφτηκε από τον

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού κρίνεται αύριο στο «Καραϊσκάκη», όπου θα υποδεχθεί τη Μάλμε (21.45), για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει μόνο τη νίκη, καθώς υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για πρόκριση της στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογική διοργάνωσης, εφόσον νικήσει την πρωταθλήτρια Σουηδίας και η Ατλέτικο Μαδρίτης κερδίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πάντως, θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και ν' αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο Φάληρο, για τη Σούπερ Λίγκα. Στον αγωνιστικό τομέα ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα.

Από εκεί και πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα του τσάμπιονς λιγκ το επόμενο διήμερο, εκτός του αγώνα της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, το σημαντικότερο ματς θα γίνει στη Βαρκελόνη με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Στον ίδιο (6ο) όμιλο το ΑΠΟΕΛ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Ρώμης μεταξύ της Ρόμα και της Μάντσεστερ Σίτι. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ.

ΤΡΙΤΗ

1ος όμιλος

----------

Ολυμπιακός-Μάλμε

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

 

2ος όμιλος

----------

Λίβερπουλ-Βασιλεία

Ρεάλ Μαδρίτης-Λουντόγκορετς

 

3ος όμιλος

----------

Μονακό-Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

Μπενφίκα-Λεβερκούζεν

 

4ος όμιλος

----------

Γαλατασαράι-Αρσεναλ

Ντόρτμουντ-Αντερλεχτ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

5ος όμιλος

----------

Ρόμα-Μάντσεστερ Σίτι

Μπάγερν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

6ος όμιλος

----------

Μπαρτσελόνα-Παρί Σ.Ζ.

Αγιαξ-ΑΠΟΕΛ

 

7ος όμιλος

----------

Τσέλσι-Σπόρτινγκ Λισ.

Μάριμπορ-Σάλκε

 

8ος όμιλος

----------

Πόρτο-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Αθλέτικ Μπιλμπάο-ΒΑΤΕ Μπορίσοφ


πηγή ΑΠΕ