Τρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 13:18

Ο Αντώνης Μαυρέας μιλά για το εκπληκτικό σερί του Τέλλου Αγρα

Γράφτηκε από τον

Από νίκη σε νίκη και από καλή εμφάνιση σε καλή εμφάνιση βαδίζει ο Τέλλος Αγρας εδώ και ενάμιση μήνα… Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το Σάββατο την Πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους με… θύμα αυτή τη φορά τον Απόλλωνα Καλαμάτας εκτός έδρας. Μάλιστα αυτή τους η επιτυχία παίρνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ.

Ετσι ο Αγρας είναι πλέον μόνος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, δύο μόλις βαθμούς πίσω από τον τρίτο Απόλλωνα. Το ελπιδοφόρο είναι ότι εκτός από τις νίκες, παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τα πολλά γκολ που πετυχαίνει τον τελευταίο καιρό σε κάθε αγώνα.

«Είμαστε σε πολύ
καλό δρόμο»

 Ο προπονητής του Αγρα Αντώνης Μαυρέας δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του σε έναν ακόμη αγώνα: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση τους στο ματς με τον Απόλλωνα. Ηταν εξαιρετικοί και πειθαρχημένοι επί 90 λεπτά. Δεν είχε δει μέχρι στιγμής πως θα αντιδρούσε η ομάδα αν βρισκόταν πίσω στο σκορ και η αντίδραση μας ήταν καλύτερη και απ’ ότι περίμενα. Ηταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον το πνεύμα νικητή και αυτό βγαίνει σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και εκτός από τις νίκες παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, με την ίδια σοβαρότητα και πειθαρχία. Μου δίνει κουράγιο η απίστευτη πρόοδος που έχουν τα παιδιά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι», αυτά δήλωσε ο κ. Μαυρέας που έχει αήττητη την ομάδα του από τα τέλη Οκτωβρίου και το 2-0 από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Από τότε ο Αγρας μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία, μάλιστα η ισοπαλία ήταν με τον Εθνικό στο Μελιγαλά που είχε ισοφαριστεί στο 90’.

Ζήτησε εξαίρεση
του Μπλάνα

Από εκεί και πέρα στη διοίκηση του Αγρα υπάρχει προβληματισμός και αγανάκτηση για τη διαιτησία σε αρκετά ματς. Ηδη χθες βγήκε ανακοίνωση που καταφέρετε κατά του κ. Μπλάνα και ζητεί να μην οριστεί ο συγκεκριμένος διαιτητής σε άλλο παιχνίδι του Αγρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Αντώνης Μαυρέας δεν θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία, επισημαίνοντας πως αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία απώλεια που ήταν ο Μπάμπης Νάκος που υπέστη κάταγμα στη μύτη και τέθηκε ουσιαστικά νοκ άουτ για το ματς με τον Αστέρα Αρφαρών την Κυριακή. Επίσης τις προσεχείς ημέρες θα υποβληθεί σε εγχείρηση στους χιαστούς ο άτυχος Γιώργος Παπανδρεόπουλος, με τον Μαυρέα να τονίζει πως επρόκειτο για μία μεγάλη απώλεια αφού εκτός από καλός παίκτης είναι και καλό παιδί και του εύχεται να είναι σύντομα κοντά στην ομάδα.

Τέλος και οι Ανδρέου, Παϊκόπουλος

Τέλος, να αναφέρουμε πως εδώ και λίγες ημέρες αποτελούν παρελθόν από τον Τέλλο Αγρα οι Αποστόλης Παϊκόπουλος (κεντρικός αμυντικός) και Πάτρικ Ανδρέου (τερματοφύλακας). Ο πρώτος επειδή δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και ο δεύτερος λόγω προσωπικού προβλήματος.
Να θυμίσουμε πως προ εβδομάδων είχε αποχωρήσει και ο Γιάννης Μπιτσικώκος, ενώ έχει σταματήσει εδώ και καιρό και ο Χρυσόστομος Δημητρόπουλος.