Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 14:14

Τα παραλειπόμενα του ντέρμπι Πάμισος - Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Τα παραλειπόμενα του ντέρμπι Πάμισος - Κυπαρισσία

Επεισοδιακό ήταν το τέλος του χθεσινού αγώνα Πάμισος - Κυπαρισσία… Μετά το σφύριγμα της λήξης και ενώ οι οπαδοί του Παμίσου ήταν πάνω στα κάγκελα, ορισμένοι παίκτες της Κυπαρισσίας (Γ. Παναγόπουλος και Ντουγερόγλου) απάντησαν λανθασμένα στις ύβρεις που άκουγαν και άναψαν τη… σπίθα, με τα μπουκάλια να πέφτουν σωρηδόν!


Μάλιστα λίγο έλειψε να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν μέσα, όμως προς τιμήν τους ορισμένοι παίκτες του Παμίσου (Αργυρόπουλος, Μωράκης, Γ. Καλογερόπουλος κ.α.) κρατούσαν την πόρτα και απέτρεψαν τα χειρότερα. Πυροσβεστική ήταν και η συμπεριφορά των περισσότερων παραγόντων του Παμίσου προς αντιπάλους και διαιτητές.
* Μετά από 10 λεπτά μπήκαν στα αποδυτήρια ο Μπλάνας και οι βοηθοί, με τους Νησιώτες οπαδούς να βρίζουν εν χορώ τον Μπλάνα και τον προπονητή του ΑΟΚ Α. Μαντζούνη.
* Στο γήπεδο βρέθηκαν 800 περίπου θεατές, με τους φίλους της Κυπαρισσίας να έχουν δυναμική παρουσία (πάνω από 200 άτομα).
* Ο Ντουγέρογλου έβγαλε τον ώμο του στη φάση του 24' και έβγαλε τραυματίας όλο το ματς. Αν έβγαινε αλλαγή θα έπαιζε τερματοφύλακας ο Γαργαρώνης αφού δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας στο πάγκο!
* Ο α' βοηθός Αδαμόπουλος πήρε τη θέση του Σερεμέτη που είχε αρχικά οριστεί.
* Οκτώ αγώνες δίχως γκολ συμπλήρωσε ο ΑΟΚ. Τελευταίος που παραβίασε την "κυανόλευκη" εστία ήταν ο Πετράκος του Απόλλωνα στις 29 Οκτωβρίου (1-1).
* Στο γόνατο τραυματίστηκε ο αμυντικός των Νησιωτών Χρήστος Μανιάτης.
* Στο ημίχρονο έγινε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς του Παμίσου, με τον νικητή (αριθμός ο 1362) να κερδίζει ένα μηχανάκι Daytona Smile 50.