Δευτέρα, 22 Δεκέμβριος 2014 20:12

ΠΑΜΙΣΟΣ: «Η ομάδα τα έδωσε όλα, αλλά δεν ήρθε το γκολ», λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Μόνο το γκολ έλειπε από τον Πάμισο στο προχθεσινό ντέρμπι κορυφής με την Κυπαρισσία, ώστε να φύγει με τη νίκη, αλλά και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο στην Α' τοπική.


Αυτό υποστήριξε, ο προπονητής της ομάδας της Μεσσήνης Σπύρος Τσίκινης με δηλώσεις του στο "Notosport": «Τα παιδιά προσπάθησαν για τη νίκη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παρουσιάσαμε αρκετά καλή εικόνα σε όλο το παιχνίδι, σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο, όμως στα τελευταία λεπτά υπήρξε κούραση από την προσπάθεια.
Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε ώστε να κερδίσουμε. Η ομάδα τα έδωσε όλα, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά, στα επόμενα που ακολουθούν. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε και στο παιχνίδι με την Κυπαρισσία, όπως κάνει σε όλα. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».
Στη συνέχεια ζητήσαμε από τον κ. Τσίκινη να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με την εικόνα που έχει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος: «Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και όλες προσπαθούν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να διεκδικήσουν κάτι. Σε ότι αφορά την ομάδα μου χρειάζεται να δείξουμε σοβαρότητα και στο δεύτερο γύρο γιατί όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή και δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος».
Ο Πάμισος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον α' γύρο έχοντας συνολικά 14 νίκες και μία ισοπαλία. Σε ερώτηση μας τι σημαίνει αυτό, ο κ. Τσίκινης μας είπε: «Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι δυνατή, απαρτίζεται από καλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν δέσει μεταξύ τους και το αποτέλεσμα φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και ας ελπίσουμε και ο Μανιάτης, που κτύπησε στο παιχνίδι με την Κυπαρισσία, να μην έχει κάτι σοβαρό και όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και στο β' γύρο ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με τον αθλητισμό».
Σε ότι αφορά τον Χρήστο Μανιάτη αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση στο γόνατο, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.