Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 14:01

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Πράσινος» ο Ταυλαρίδης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Πράσινος» ο Ταυλαρίδης

Σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη έφτασε ο Παναθηναϊκός. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τα είχε βρει σε όλα με τους «πράσινους» τις προηγούμενες ημέρες και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.



Ο 34χρονος στόπερ αποτελεί την πρώτη από τις δύο κινήσεις που θα κάνουν οι «πράσινοι» τον Ιανουάριο στο κέντρο της άμυνας κι αποκτήθηκε με εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που πληροί τα χαρακτηριστικά που θέλει από ένα στόπερ (ψηλός, γρήγορος, έμπειρος, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας) και «άναψε το πράσινο φως» για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας.

Το συμβόλαιό του ποδοσφαιριστή με το σύλλογο των δυτικών προαστίων τελείωνε το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο, από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εκδήλωσε αμέσως την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Οι«πράσινοι» θα καταβάλλουν κάποιο ποσό στον Ατρόμητο για τα δικαιώματα του Ταυλαρίδη, ενώ από την πλευρά του ο ίδιος χάρισε σημαντικό μέρος των χρημάτων που όφειλε να εισπράξει από τους Περιστεριώτες έως τη λήξη του συμβολαίου του, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή.

Σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού (πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη) και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/01, 17η αγωνιστική).

ΠΗΓΗ ΑΠΕ