Δευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 19:34

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σεφτέ στις μεταγραφές με Σιάσιο - φιλικά με Κεραυνό και Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Προτού μπει ο Ιανουάριος και ξεκινήσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος ο Απόλλωνας Καλαμάτας άρχισε την ενίσχυση του…

Ετσι οι "μελανόλευκοι" απέκτησαν τον 18χρονο μέσο Δημήτρη Σιάσιο που θα είναι φοιτητής στην Καλαμάτα και θα συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές. Ο Σιάσιος είναι από το Αγρίνιο και έπαιζε σε ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τον συνοδεύουν καλές συστάσεις.
Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της καλαματιανής ομάδας που ψάχνει και για άλλους παίκτες προκειμένου να μεγαλώσει το ρόστερ της και να συνεχίσει να έχει καλή χρονιά.
Στις προπονήσεις μετέχει και ο νεαρός μέσος του Ηρακλή Καλαμάτας Αλκίνοος Μιχαλόπουλος, ο οποίος ενδέχεται να αποκτηθεί από τον Απόλλωνα.
Η ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου βρίσκεται εντός των στόχων που είχαν τεθεί το καλοκαίρι μιας και στο πρωτάθλημα είναι στην τρίτη θέση μαζί με τον Τέλλο Αγρα, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το μυαλό όλων μάλιστα είναι στον αγώνα της 7ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας για τους "4" του κυπέλλου.
Το Σάββατο ο Απόλλωνας θα παίξει με τον Κεραυνό Καλαμάτας και την Κυριακή με τον Μιλτιάδη. Και τα δύο ματς θα γίνουν στο γήπεδο
"Π. Μπαχράμης".
Από το ματς κυπέλλου αλλά και από αυτό του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Αρφαρών θα λείψει ο τιμωρημένος Θοδωρής Πετράκος τιμωρημένος που έχει να εκτίσει άλλες 2 αγωνιστικές τιμωρίας.
Το θετικό είναι πως καθημερινά ανεβάζουν στροφές οι Φουρναράκος και Μάλαμας που είχαν πολύχρονους τραυματισμούς και ήταν αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, ειδικά ο πρώτος.