Τρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 08:01

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για τίτλο με το υπάρχον υλικό και 1-2 προσθήκες - φιλικό σήμερα με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Οι ομάδες που φαίνεται πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής έχουν αρχίσει τις… προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους παρότι δεν έχει ξεκινήσει καν η μεταγραφική περίοδος.

Ο λόγος για τους Αιολικό, Παναργειακό και Πανελευσινιακό οι οποίοι, άλλος πολύ και άλλος πιο λίγο, κινούνται ήδη στο μεταγραφικό παζάρι. Στο Αργος μάλιστα φαίνεται ότι θα πάνε σε διψήφιο αριθμό αποχωρήσεων και μεταγραφών!
Στην "Μαύρη Θύελλα", η οποία ανήκει επίσης στο γκρουπ των διεκδικητών, βλέπουν κάπως διαφορετικά τα πράγματα και η γενική εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δεν υπάρχει ανάγκη για σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ.
Για αυτό και δεν βιάζονται για μεταγραφές και ρίχνουν προσεκτικές ματιές στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο Κουρμπανάς έχει ξεκαθαρίσει πως πιστεύει στο υπάρχον έμψυχο υλικό και δεν ψάχνει για μεταγραφή παίκτη που θα καλύψει συγκεκριμένη θέση. Ουσιαστικά η Καλαμάτα έχει τα μάτια της ανοικτά μήπως προκύψει κάποια καλή περίπτωση παίκτη που θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά, γεμίζοντας παράλληλα το ρόστερ. Έτσι οι «μελανόλευκοι» κάνουν λόγο για μόλις 1-2 μεταγραφές παικτών, που θα πλαισιώσουν τους υπόλοιπους.

Το ρόστερ, οι επιστροφές
και το… ανέβασμα παικτών

Με βάση τα παραπάνω, πρέπει να σημειώσουμε πως το ρόστερ της Καλαμάτας δεν είναι μικρό αριθμητικά, ωστόσο ο αριθμός των παικτών στους οποίους στηρίζεται ο Κουρμπανάς δεν είναι μεγάλος. Φυσικά σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες. Οι «μελανόλευκοι» ποντάρουν στις επιστροφές, όπως για παράδειγμα του Τέλη Σαλαπάτα, που έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης αλλά πλέον είναι έτοιμος να παίξει. Ο Αργυρόπουλος είναι ένας επιπλέον παίκτης που μετά την πολύμηνη αποχή του πήρε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία 2-3 ματς και πλέον είναι έτοιμος από κάθε πλευρά για την συνέχεια.
Βεβαίως μπορεί να υπάρχουν μεν επιστροφές αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι και στην πορεία θα υπάρχουν απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες...
Από την άλλη, ο Κουρμπανάς και οι «μελανόλευκοι» ποντάρουν επίσης και στο ανέβασμα παικτών που δεν χρησιμοποιήθηκαν πολύ ή δεν πήγαν τόσο καλά μέχρι τώρα, για αυτό και η γενική άποψη που υπάρχει είναι ότι δεν χρειάζεται πολλές κινήσεις η ομάδα.
Πίστη όλων είναι ότι η ομάδα θα χτυπήσει τον τίτλο με το υπάρχουν υλικό και μόλις 1-2 προσθήκες.
• Το περίπτερο της ομάδας στην παραλία άνοιξε χθες αλλά θα είναι κλειστό τις προσεχείς μέρες. Αντίθετα, σήμερα, αύριο και την Πρωτοχρονιά θα είναι ανοικτή η κινητή μπουτίκ της ομάδας στην πλατεία (ώρες καταστημάτων).

Φιλικό σήμερα
με Κυπαρισσία

Σήμερα η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό ματς με την Κυπαρισσία. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Ασπροχώματος και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.
Χθες οι παίκτες γυμνάστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα δεν έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το επόμενο ματς πρωταθλήματος θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου με τον Μανδραϊκό εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής. Μετά από 12 αγωνιστικές η Καλαμάτα είναι στην 3η θέση, 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναργειακό και δύο πίσω από τον δεύτερο Αιολικό, οι οποίοι στις 11 Ιανουαρίου θα παίξουν μεταξύ τους στην Μυτιλήνη.