Τρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 21:03

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Αργεί κι άλλο η επιστροφή στη φυσική του έδρα

Γράφτηκε από τον

Ούτε το ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας θα γίνει τελικά στο γήπεδο της Κορώνης, αν και στο πρόγραμμα της ΕΠΣΜ είχε οριστεί αρχικά το εν λόγω γήπεδο.

Ετσι η επιστροφή του Ακρίτα στη φυσική του έδρα αργεί ακόμη, κάτι που σίγουρα στεναχωρεί τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο φυσικός χλοοτάπητας είναι έτοιμος εδώ και πολύ καιρό, ενώ και η περίφραξη είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό, όμως ακόμη το γήπεδο δεν έχει πάρει τη σχετική άδεια καταλληλότητας που είναι απαραίτητη για να διεξαχθούν επίσημοι αγώνες.
Ετσι η αναμέτρησης της 11ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας θα γίνει πιθανότατα στο γήπεδο της Λογγάς (ίσως και σε αυτό της Μεθώνης).
Πάντως ο Ακρίτας έχει χρησιμοποιήσει το γήπεδο του εδώ και λίγες εβδομάδες κάνοντας περίπου δέκα προπονήσεις.
Από εκεί και πέρα παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσουν από την ομάδα της Κορώνης οι Σπύρος Πιχιγιόνι και Ηλίας Φλέσσας, οι οποίοι είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι και είναι οι μοναδικοί μη γηγενής παίκτες.
Οι δυο τους εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν και χθες το βράδυ θα είχαν συνάντηση με άτομα της διοίκησης, με το διαζύγιο να είναι σχεδόν σίγουρο.
Από την άλλη οι διοικούντες της Κορώνης σχεδιάζουν να πάρουν 2-3 παίκτες τον Ιανουάριο (επιθετικό χαφ και αμυντικό χαφ), ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για παραμονή στην κατηγορία, παρότι τα πράγματα είναι δύσκολα.