Τρίτη, 30 Δεκέμβριος 2014 21:11

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Δύο αποχωρήσεις, έρχονται μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Αλλαγές θα έχει το ρόστερ του Τσικλητήρα Πύλου από τη νέα χρονιά μιας και θα υπάρξουν τόσο μεταγραφές όσο και αποχωρήσεις.


Ηδη μάλιστα έγιναν γνωστοί οι δύο πρώτοι παίκτες που αποτελούν παρελθόν και πρόκειται για τους Βαγγέλη Αντωνόπουλο και Γιώργο Μάρη που έλυσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο.
Ο πρώτος είναι 29 χρονών και ήρθε το καλοκαίρι στον Τσικλητήρα παίζοντας αριστερό μπακ και ήταν βασικός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος που είναι 23 χρονών παίζει ενάμιση
χρόνο στην ομάδα της Πύλου και φέτος είχε πολλές συμμετοχές
ως δεξί μπακ. Οι απώλειες αυτές θα καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο μιας και η διοίκηση σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ηδη δύο παίκτες είναι κοντά σε συμφωνία, ένας από τη Μεσσηνία και ένας εκτός νομού. Σκοπός είναι να αποκτηθεί ένα αμυντικό χαφ και ένας επιθετικός ή επιθετικό χαφ.
Στα αγωνιστικά ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για προχθές φιλικό με την Εράνη λόγω της έντονης βροχόπτωσης και χθες η ομάδα έκανε την τελευταίας της προπόνηση για το 2014.
Φιλικό θα δοθεί το Σάββατο με τον Ακρίτα Κορώνης στην Πύλο.
Από εκεί και πέρα το Σάββατο η διοίκηση του Τσικλητήρα Πύλου διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο χορό το Σάββατο στο καφέ μπαρ "Face".