Παρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 14:28

Φεύγει από την Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Γράφτηκε από τον
Φεύγει από την Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε πλέον η είδηση για την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ από την Λίβερπουλ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Σε σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά πως «επιβεβαιώνει ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της περιόδου 2014-2015».



Όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο 34χρονος εμβληματικός αρχηγός, ο οποίος πέρασε ολόκληρη την επαγγελματική καριέρα του στην Λίβερπουλ, θα συνεχίσει πιθανότητα στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι τόσο η διοίκηση, όσο και το τεχνικό επιτελείο επιθυμούσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στα 17 χρόνια που αγωνίσθηκε με την Λίβερπουλ, ο Τζέραρντ έπαιξε σε 695 αναμετρήσεις, πέτυχε 180 γκολ και κατέκτησε δέκα τίτλους, ενώ φόρεσε 114 φορές την φανέλα με το εθνόσημο.

Αναφερόμενος στην επιλογή του, ο έμπειρος άσος τόνισε μεταξύ άλλων: «Ηταν η πιό δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Σκέφθηκα ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου και να μην έχω μετανιώσει για κάτι, όταν θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η νέα ομάδα μου δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστική και δεν πρόκειται ποτέ να παίξω αντίπαλος της Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω. Κάποια ημέρα θέλω να επιστρέψω και να φανώ χρήσιμος στην Λίβερπουλ. Από σήμερα και μέχρι τον τελευταίο αγώνα μου, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Ως τελευταίο μήνυμα, θέλω ν' απευθυνθώ σ' αυτούς που κάνουν την Λίβερπουλ σπουδαία, τους φιλάθλους της: Ηταν μεγάλη τιμή να σας εκπροσωπώ ως παίκτης και αρχηγός. Απήλαυσα κάθε δευτερόλεπτο κι εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου στην Λίβερπουλ με την κατάκτηση ενός τίτλου».

πηγη ΑΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ