Παρασκευή, 02 Ιανουάριος 2015 16:59

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σημαντική ενίσχυση με Θ. Νάτση και Γρ. Παπαγεωργίου - φιλικό αύριο με Κορώνη

Γράφτηκε από τον

Με τα χρώματα του Τσικλητήρα θα αγωνίζονται πλέον ο Θύμιος Νάτσης και ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου. Αμφότεροι είναι 24 ετών και έπαιζαν μέχρι πρότινος σε Προοδευτική Μανωλάδας και Δώριο, αντίστοιχα. 

Ο Νάτσης ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή, όπου έγινε μάλιστα και επαγγελματίας και στη συνέχεια έπαιξε σε Βάρδα, Ζαβλάνι, Ατρόμητο Λάππα, Αστέρα Μοσχάτου, Ατρόμητο Σπερχειάδας και Προοδευτική Μανωλάδας. Είναι επιτελικός μέσος με πολλές παραστάσεις από Γ' και Δ' εθνική και η μεταγραφή του θεωρείται επιτυχία για την ομάδα της Πύλου.
Ο Παπαγεωργίου πριν από το Δώριο έχει αγωνιστεί σε Μεσσηνιακό, Αίαντα, Απόλλωνα Καλαμάτας και Α.Ο. Φαραί και προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ.
Οι παραπάνω μεταγραφές είναι πρώτες για τον Τσικλητήρα την περίοδο του Ιανουαρίου, που δεν θα πει όχι αν προκύψει και κάποια καλή περίπτωση για τη θέση του επιθετικού.
Στον αντίποδα αποδεσμεύτηκαν οι Βαγγέλης Αντωνόπουλος και Γιώργος Μάρης.
Η διοίκηση εκτιμά ότι η ομάδα ενισχύεται σημαντικά με τους Νάτση και Παπαγεωργίου και θα μπορέσει να ανακάμψει στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάρει το κύπελλο Μεσσηνίας.

Φιλικό με Κορώνη

Αύριο Σάββατο θα δοθεί φιλικό ματς στην Πύλο (3 μ.μ.) με τον Ακρίτα Κορώνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με το Διαβολίτσι την προσεχή Τετάρτη.