Τετάρτη, 07 Ιανουάριος 2015 20:31

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 3-0: Μια... ανάσα από τον τελικό

Γράφτηκε από τον

Στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Τσικλητήρας έχει να κερδίσει από τον Οκτώβριο. Στο κύπελλο όμως μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και είναι πλέον μια... ανάσα από τον τελικό.


Η ομάδα της Πύλου νίκησε σήμερα το μεσημέρι στην έδρα της με 3-0 το Διαβολίτσι και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στις 18 Φεβρουαρίου.
Ο Δούνιας στο 17', ο Διακουμής στο 30' και ο Κάνιστρας στο 78' υπέγραψαν τη χθεσινή νίκη των γηπεδούχων που με τους νεοαποκτηθέντες Νάτση και Γρ. Παπαγεωργίου στην 11άδα έκαναν καλή εμφάνιση. Αποδείχθηκαν δε ουσιαστικοί  σ' ένα ματς που διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό χώρο.
Το Διαβολίτσι "πλήρωσε" τις σημαντικές απουσίες που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, καθώς ο Βουρνάς είχε ίωση και οι Θεοδωρόπουλος, Σκαρπαλέζος επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τρεις παίκτες που προορίζονταν για το βασικό σχήμα και ο Σωτήρης Δημάκης αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του, ενώ έδωσε φανέλα βασικού στον Χρ. Παπαγεωργίου που αποκτήθηκε πρόσφατα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΔ ήταν ανύπαρκτος επιθετικός, ενώ δεν απέφυγε και τα αμυντικά λάθη.
Ετσι στο 17' ο Δούνιας με σουτ έκανε το 1-0 και στο 30' ο Διακουμής με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα του Τσικλητήρα που ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και είχαν ένα διάστημα που πίεσαν για το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Ο Χελάς όμως δεν μπόρεσε δύο φορές να σκοράρει, ούτε ενδιάμεσα και ο Παπαδόγιαννης. Το γκολ ήρθε τελικά στο 78', αλλά από τους γηπεδούχους. Ο Κάνιστρας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε μάλιστα στο 88' να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας, όταν πλάσαρε από κοντά στο οριζόντιο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Τσίρμπα.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Μαραβέλας, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Δούνιας, Σεφεράσι (61' Οθ. Εμμανουήλ), Κάνιστρας, Νάτσης (84' Π. Καλδής), Διακουμής (90' Χίσα). .
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Χρ. Παπαγεωργίου, Π. Δημητρίου, Κωστόπουλος (75' Θ. Δημητρίου), Καστριτσέας, Μαυροειδάκος (85' Τασιόπουλος), Βεργόπουλος, Δασκαλάκης, Καπόγλης, Χελάς, Παπαδόγιαννης.