Παρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 12:53

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ενθουσιασμός για τον τελικό που… έρχεται!

Γράφτηκε από τον

Αποστολή εξετελέσθη για τον Τσικλητήρα Πύλου που επικράτησε με 3-0 του Διαβολιτσίου στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης και είναι με το… ενάμιση πόδι στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Η ομάδα της Πύλου έκανε μια μεστή εμφάνιση, όντας καλύτερη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια σε αυτή την "καθαρή" νίκη.
Ο τεχνικός του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του
καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και μιλώντας στο "Ν" γι' αυτό το ματς σημείωσε χαρακτηριστικά: "Ημασταν καλοί εμείς και κάναμε να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι, ενώ δεν ήταν. Βάλαμε τα γκολ κάτι που δεν είχαμε κάνει σε προηγούμενα ματς και φτάσαμε σε μία δίκαιη νίκη.
Εχουμε πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και στη ρεβάνς. Με την προσθήκη των δύο παιδιών (σ.σ. Νάτσης και
Γ. Παπαγεωργίου) θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να βρεθούμε ως ομάδα".
Η ομάδα της Πύλου βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν τελικό κυπέλλου μετά από πέντε χρόνια και γι' αυτό η προχθεσινή νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από τους αρκετούς φίλους του Τσικλητήρα που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η ομάδα αγνοεί τη νίκη εδώ και πολύ καιρό. Επόμενο ματς είναι την Κυριακή
με τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους και φυσικά η αποστολή είναι αρκετά δύσκολη. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.
Από εκεί και πέρα στα πλάνα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι μία ακόμη μεταγραφή με παίκτη που να αγωνίζεται από τη μέση και μπροστά και υπάρχουν οι σχετικές επαφές για να κλείσει και η τρίτη κίνηση της Πυλιώτικης ομάδας τη χειμερινή περίοδο.