Παρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 13:01

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Πήραμε προβάδισμα αλλά δεν τελείωσε τίποτα», λέει ο Γρηγορόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας ήταν ο νικητής στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας καθώς επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας τον προχθεσινό αγώνα που έγινε στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, το γήπεδο «Γ. Λουκαρέας». Ο ιστορικός σύλλογος, που ήταν τυπικά γηπεδούχος προχθές, πήρε λοιπόν καθαρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του θεσμού.


Ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιώργος Γρηγορόπουλος λοιπόν δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των παικτών, ωστόσο τονίζει πως η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοικτή αφού απομένουν ακόμη 90 λεπτά.
«Πράγματι το 2-0 μας δίνει πλέον προβάδισμα, όμως δεν έχει τελειώσει κάτι όσον αφορά την πρόκριση. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».
Όσον αφορά την εικόνα του προχθεσινού αγώνα, ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε: «Δεν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίωρο όμως στην συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Στο β' ημίχρονο μάλιστα είχαμε πολύ καλή εικόνα και μας βοήθησε πολύ το πρώτο γκολ που προήλθε από στημένη φάση, εκεί όπου έχουμε δείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί. Γενικά είχαμε πολύ καλή παρουσία στο β' ημίχρονο και δίκαια κερδίσαμε το ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει, την διοίκηση που είναι κοντά μας αλλά και να συγχαρώ τον Αλεξέα και τους διαιτητές του καθώς η προχθεσινή διαιτησία τους άγγιξε το άριστα».
Ο Απόλλωνας πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Αρφαρών.
Ο Γρηγορόπουλος προτίθεται να κάνει 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να φρεσκάρει την ομάδα μετά τον επίπονο ημιτελικό της Τετάρτης. Αγωνιστικά, οι Σιάσιος και Αντωνόπουλος αποχώρησαν τραυματίες την Τετάρτη και η συμμετοχή τους στο αυριανό ματς είναι αμφίβολη. Επιπλέον, αύριο θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινή τους ο Πετράκος (ο οποίος έλειψε και προχθές) και από το επόμενο ματς θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.