Πέμπτη, 15 Ιανουάριος 2015 20:08

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: "Δεν μας αγχώνει η βαθμολογία", λέει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Το σερί των επτά συνεχόμενων νικών διακόπηκε για τον Τέλλο Αγρα στο ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου, όπου και οι δύο ομάδες έμειναν άσφαιρες. Παρόλα αυτά ο Αγρας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έψαξε το γκολ, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Αντώνη Μαυρέα ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

 

Οι "ερυθρόλευκοι" έπεσαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μιας και τους προσπέρασε ο Απόλλωνας Καλαμάτας, όμως όπως τονίζει ο καλαματιανός τεχνικός "δεν κοιτάμε καθόλου τη βαθμολογία και δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Δεν έχουμε κανένα άγχος και αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε αγώνα με αγώνα".
Η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει τώρα δύο εκτός έδρας σερί παιχνίδια με Σπερχογεία και Κορώνη, με το πρώτο που είναι την Κυριακή να είναι σαφώς δυσκολότερο. "Βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα όλα τα ματς. Παίζουμε με μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο πιστεύω πως θα ευχαριστηθεί, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες".
Σε αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Θανάσης Γεωργακόπουλος που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου.
Επίσης ο Κατσαρέας ταλαιπωρούνταν από ίωση και είχε πυρετό τις προηγούμενες ημέρες, όμως λογικά την Κυριακή θα είναι έτοιμος.