Δευτέρα, 19 Ιανουάριος 2015 20:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν υπάρχει διαφορά ασφαλείας", εκτιμά ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Την 16η νίκη του σε 17 παιχνίδια πανηγύρισε την Κυριακή στα Φιλιατρά ο Πάμισος. Οι "πράσινοι" πέρασαν εύκολα από μια έδρα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει και διατήρησαν τη διαφορά των 4 βαθμών από τη δεύτερη Κυπαρισσία.


"Ηταν μια σημαντική νίκη γιατί όσο και να έχει αποδυναμωθεί μια ομάδα, αυτά τα ματς είναι δύσκολα και θέλουν προσοχή. Είχαμε ευκαιρίες να το καθαρίσουμε και νωρίτερα, καθώς ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα". το σχόλιο του Νίκου Γεωργακλής για το προχθεσινό διπλό( 0-2) με αντίπαλο την Εράνη.
Ο εκ των τεχνικών του Παμίσου εκτιμά ότι η ομάδα του δεν μπορεί να αισθάνεται ασφάλεια για την πρώτη θέση,  όσο η Κυπαρισσία συνεχίζει να κερδίζει.
"Το πρωτάθλημα δείχνει ότι θα πάμε έτσι με την Κυπαρισσία μέχρι το τέλος. Εχουμε μια διαφορά, αλλά δεν είναι ασφαλείας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και τα περιθώρια έχουν στενέψει για όλους".
Η συνέχεια για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει το μεθαυριανό εντός έδρας ματς κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά, όπου θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Ηλιόπουλος.
Αντίθετα αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Κωνσταντόπουλος εφόσον εκδοθεί το δελτίο του, ενώ στα Φιλιατρά έκανε ντεμπούτο το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, ο γκολκίπερ Κυριακόπουλος.
Η προετοιμασία για τον Εθνικό θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.