Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 16:38

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για την τρίτη θέση και το Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε 0-2 και 2-3 στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ασπρόχωμα όμως τελικά περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας αφού στο φινάλε του αγώνα ισοφαρίστηκε σε 3-3.


Ο ιστορικός σύλλογος απέκτησε έτσι… συγκάτοικο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον Τέλλο Άγρα. Οι δύο ομάδες έχουν από 33 βαθμούς, βρίσκονται αρκετά πίσω από την δεύτερη Κυπαρισσία (45 β.) αλλά και αρκετά μπροστά από τον πέμπτο Μεσσηνιακό (24 β.).
Έτσι στην συνέχεια του πρωταθλήματος φαίνεται ότι ο Απόλλωνας θα κυνηγήσει μαζί με τον Τέλλο Άγρα την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Φυσικά υπάρχει και ο μεγάλος στόχος του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Να θυμίσουμε ότι ο Απόλλωνας έχει φτάσει στα ημιτελικά όπου στο πρώτο ματς νίκησε 2-0 εντός έδρας τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (στις 18/2 η ρεβάνς) και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

«Υποτιμήσαμε
το παιχνίδι».

Ο προπονητής του Γιώργος Γρηγορόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα του κάπου υποτίμησε το ματς και πλήρωσε στιγμές αδράνειας που έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.
«Ίσως δείξαμε μια υπεροψία και δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να μας ισοφαρίσει. Κάπου υποτιμήσαμε δηλαδή το ματς, παρότι έχουμε πει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Υπήρξαν στιγμές που αδρανήσαμε, δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν κερδίσαμε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συνολικά πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών».
Ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου αναφέρθηκε ακόμη στους στόχους της ομάδας αλλά και στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου.
«Είμαστε μέσα στο αρχικό στόχο της 5άδας ενώ δεν ξεχνάμε και τον μεγάλο μας στόχο που είναι το Κύπελλο. Πριν από αυτό όμως υπάρχει το πρωτάθλημα, όπου πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια μέχρι το τέλος. Η ομάδα κάνει άλματα μπροστά φέτος, διανύει μια από τις καλές χρονιές της δεκαετίας και πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια ώστε του χρόνου να ξεκινήσουμε από καλύτερες βάσεις. Κοιτάζουμε πλέον το ματς με την Πύλο όπου θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο».
Ο Τρικουράκης αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό και η συμμετοχή του στο αυριανό ματς είναι αμφίβολη ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους.