Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 16:58

Νίκη με Σπερχογεία για να διώξει το… άγχος θέλει το Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Αήττητο για πέμπτη αγωνιστική έμεινε το Διαβολίτσι με το 1-1 στην Πύλο, έχοντας σε αυτό το διάστημα τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη.

Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη προηγήθηκε κόντρα στον Τσικλητήρα Πυλου, αλλά στο 86' δέχτηκε την ισοφάριση.
 Με αυτό το βαθμό έφθασε τους 20 και απομακρύνθηκε εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αύριο ο ΑΟΔ θα υποδεχτεί τη Σπερχογεία στην 18η εμβόλιμη αγωνιστική της Α' τοπικής και με νίκη θα διώξει ουσιαστικά το άγχος της παραμονής.
"Δεν θα είναι εύκολο ματς γιατί η Σπερχογεία παραδοσιακά έχει καλή ομάδα. Είναι όμως από τα παιχνίδια που έχουμε υπολογίσει να πάρουμε, παίζοντας στην έδρα μας.  Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να τα καταφέρουμε ώστε να είμαστε πιο άνετοι στη συνέχεια. Ο στόχος που έχουμε θέσει άλλωστε από την αρχή είναι η εύκολη παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο", λέει ο Σωτήρης Δημάκης.

"Μόνο με πέναλτι δεν θα… νικάγαμε"

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου σχολίασε και την αναμέτρηση με τον Τσικλητήρα, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία που καταλόγισε δύο πέναλτι εις βάρος της ομάδας του: "Το  αποτέλεσμα κρίνεται θετικότατο, γιατί παίζαμε με απουσίες και εκτός έδρας. Υπάρχει όμως στενοχώρια έτσι όπως ήρθε η ισοπαλία, γιατί προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μόνο με πέναλτι δεν θα … νικάγαμε, όπως και έγινε. Το ξεχνάμε και προχωράμε".
Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Γ. Σκαρπαλέζος, ενώ επιστρέφουν οι Π. και Θ. Δημητρίου.