Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 19:30

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρελθόν ο Τσιπλάκης, συμφώνησε με Κάνιστρα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Παρελθόν ο Τσιπλάκης, συμφώνησε με Κάνιστρα

Μετά τους Πατσιώτη, Βλαχόπουλο, Βόλο, παρελθόν για τον Πάμισο αποτελεί και ο Θανάσης Τσιπλάκης. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με τους Νησιώτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Τσιπλάκης ήταν από τα βασικά στελέχη των πρωτοπόρων στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Στον αντίποδα ο Φάνης Κάνιστρας συμφώνησε σε όλα με τον Πάμισο και αποτελεί το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα (είχαν προηγηθεί οι Κυριακόπουλος, Κωνσταντόπουλος). Από εκεί και πέρα, η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με τον Σταύρο Τσουλάκο που αγωνίστηκε πέρυσι με το Μεσσηνιακό στη Γ' εθνική. Ο έμπειρος επιθετικός ζει από το καλοκαίρι μόνιμα στο εξωτερικό και βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Το ζητούμενο είναι να ενταχθεί στον Πάμισο, πριν από τα μπαράζ ανόδου εφόσον βέβαια οι "πράσινοι" κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία. Στα 'σκαριά" είναι ακόμα και η απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού. Η περίπτωση του Βασίλη Αθανασόπουλου δεν προχώρησε (έκλεισε στον Θεσπρωτό) και υπάρχουν συζητήσεις με τον Αγγελο Γεωργιόπουλο.


Η επόμενη μέρα μετά την ήττα


Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος γνώρισε τη Δευτέρα την πρώτη του φετινή ήττα στην Α' τοπική με 2-1 από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ετσι η Κυπαρισσία τον πλησίασε στον ένα βαθμό και το πρωτάθλημα αποκτά  μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στις τάξεις των πρωτοπόρων υπάρχει στενοχώρια για το αποτέλεσμα, όχι όμως και ανησυχία.
Απαντες λένε ότι και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν θα επηρεαστεί ο Πάμισος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αλλωστε παραμένει στην κορυφή και είναι στα πόδια του η κατάκτηση του τίτλου.  Η προσοχή στρέφεται πλέον στο προσεχές εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ανδρούσα.