Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2015 19:23

Και επίσημα στον πάγκο της Καλαμάτας ο Σταματίου - "να φέρουμε την ομάδα στην κατηγορία που της αρμόζει", λέει ο Βολιώτης τεχνικός

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε πριν λίγο και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Σταματίου ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

 

 

Oβολιώτης τεχνικός έκανε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα το μεσημέρι στο Εθνικό στάδιο Καλαμάτας και αφού μίλησε στους ποδοσφαιριστές στην συνέχεια πραγματοποίησε την προπόνηση.

 

Μιλώντας για την συνεργασία του με την Καλαμάτα, ο Κώστας Σταματίου, τόνισε:

 

«Η συνεργασία κάθε προπονητή ή παίκτη με την ομάδα της Καλαμάτας αποτελεί τιμή και ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη απέναντι στην ιστορία και της φανέλα της Μαύρης Θύελλας. Αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μιας μεγάλης ομάδας, μιας μεγάλης πόλης. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, προπονητές και φίλαθλος κόσμος την προσπάθεια για να φέρουμε την ομάδα αυτή στην κατηγορία που της αρμόζει, χωρίς ηττοπάθειες, με πείσμα αλλά και σκληρή δουλειά».

 

Ο Κώστας Σταματίου έχει υπάρξει αρχικά ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια προπονητής στις δυο μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Ολυμπιακό (3 θητείες) και Νίκη Βόλου ενώ ακόμη έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία των Λαμίας, Λεωνιδίου, Αναγέννησης Γιαννιτσών και Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα SuperLeagueK20. Μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο ήταν στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας. Έχει δίπλωμα προπονητή UEFA-Aκαι η παρουσία του στους πάγκους ξεκίνησε το 1997 στον Πανηλειακό, δίπλα στον Βασίλη Δανιήλ.

 

Αποκτήθηκε ο Αργύρης Σχοινάς

 

 

Επιπλέον, η Καλαμάτα ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του Αργύρη Σχοινά. Ο 20χρονος (γενν. 16/7/1994) σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από την Ερμονίδα με την οποία είχε φέτος συμμετοχή τόσο στο πρωτάθλημα της Football League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.