Παρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 20:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": «Αντεπίθεση για άνοδο», λέει ο Κώστας Σταματίου

Γράφτηκε από τον

Τα άσχημα φετινά αποτελέσματα της "Μαύρης Θύελλας" στο Δημοτικό Στάδιο, με αποκορύφωμα την πρόσφατη ήττα από τον Παναρκαδικό, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα την επαφή της με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής αλλά και να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κουρμπανάς.


Την Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τον Βύζαντα Μεγάρων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Κώστα Σταματίου. Στόχος του Βολιώτη τεχνικού είναι φυσικά να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο και η κατάκτηση των τριών βαθμών να γίνουν η αφετηρία για μια ανοδική πορεία της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Κώστας Σταματίου μίλησε για την πρώτη εβδομάδα της παρουσίας του στην ομάδα, τονίζοντας:
«Έχω ένα σύνολο παιδιών που πραγματικά μου δίνει την εικόνα πως θέλει να αναστρέψει το κλίμα που υπάρχει. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και όλες αυτές τις μέρες δουλέψαμε πολύ καλά. Θέλουμε όλοι μας να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και ελπίζουμε να έχουμε δίπλα μας και τον κόσμο. Ελπίζουμε να καταλάβουν πως αυτά τα παιδιά θέλουν το καλό της Καλαμάτας. Δεν ήρθαν εδώ για να ταλαιπωρήσουν τον κόσμο και καταλαβαίνουμε την πικρία του. Στοχεύουμε πραγματικά σε ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο στόχος δικός μου τον οποίο περνάω στα παιδιά είναι πως τα ματς στην Καλαμάτα πρέπει να είναι στο απόλυτο. Αυτό θα αποτελέσει την βάση μας για μια αντεπίθεση για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Το πρόβλημα στα εντός έδρας παιχνίδια θεωρώ πως εντοπίζεται κατά 90% στην ψυχολογία και όχι στις ικανότητες των παιδιών. Αλίμονο εάν αυτό το έμψυχο δυναμικό της Καλαμάτας δεν μπορεί να πάρει ένα ματς εντός έδρας. Θεωρώ επίσης πως μεγάλο ρόλο έχει παίξει η πίεση που δέχονται οι παίκτες μετά από κάποια άτυχα αποτέλεσμα όπως και στον τρόπο κατά τον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες στην Καλαμάτα διότι προφανώς παίζουν αντιποδόσφαιρο και κλεφτοπόλεμπο αλλά αυτό προφανώς πρέπει να το τελειώσουμε. Θεωρώ ότι μεγάλο αβαντάζ την Κυριακή θα είναι η ενθάρρυνση των φιλάθλων για μια νέα αρχή».
Αύριο Σάββατο οι παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" θα κάνουν ένα χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο και στην συνέχεια ο Κώστας Σταματίου θα ανακοινώσει την αποστολή γιο το ματς της Κυριακής.
Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Βύζαντα θα γίνει το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15:00 από το περίπτερο της Καλαμάτας (Ναυαρίνου και Φαρών).