Κυριακή, 08 Φεβρουάριος 2015 21:45

Oρθιος στην Τούμπα ο Ολυμπιακός (0-0), ο Ιτάνζ έσωσε τον ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ κι έκανε έτσι ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

 

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και απέσπασαν πολύ εύκολα το 0-0 στην κατάμεστη Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (8/2) για την 23η αγωνιστική. Έχασαν μάλιστα τις πιο σημαντικές ευκαιρίες για το τρίποντο, με τον Ιτάνζ όμως να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις και να κρατάει το μηδέν.

 

Με τον βαθμό αυτό η ομάδα του Βίτορ Περέιρα διατήρησε το +8 από τον ΠΑΟΚ κα έχοντας +6 από τον Παναθηναϊκό έκαναν αποφασιστικό βήμα για να βάζουν στα χρώματά τους και αυτόν τον τίτλο. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και πλέον έχουν μείνει στην 3η θέση.

 

Το ευχάριστο είναι πως παρά την ένταση που δημιουργήθηκε εκτός γηπέδου, αλλά και στις εξέδρες της Τούμπας (φωτοβολίδες κατά την διάρκεια της προθέρμανσης στους παίκτες του Ολυμπιακού και αντικείμενα στον Ντομίνγκεζ σε κόρνερ), οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στάθηκαν στο ύψος τους και δεν υπήρξαν παρατράγουδα.

 

Διαιτητής ήταν ο Γιάχος (Χίου) με βοηθούς τους Ακρίβο (Αθηνών) και Αλεξέα (Μεσσηνίας). 4ος ο Κουκουλάκης (Ρεθύμνου).

 

Κίτρινες: 34’ Σαλπιγγίδης, 55’ Κόστα, 59’ Μακ, 91’ Βίτορ – 39’ Κασάμι, 50’ Μαζουακού, 64’ Ντομίνγκεζ, 67’ Μανιάτης, 75’ Μιλιβόγεβιτς

 

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Ρατς, Νομπόα (86’ Γκολάσα), Κάτσε, Μακ, Σαλπιγγίδης, Περέιρα (84’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Μαζουακού, Σιόβας, Μανιάτης, Κασάμι (73’ Μιλιβόγεβιτς), Ντομίνγκεζ (73’ Φορτούνης), Αφελάι, Ντοσεβί, Μήτρογλου.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR