Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 15:29

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέα νίκη με Ανδρούσα, για να... ξεμπερδεύει με την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε και με νικηφόρο αποτέλεσμα είχε το Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά που νίκησε στην Καλαμάτα τον Ολυμπιακό.


Η ομάδα του Μελιγαλά σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και παράλληλα έκανε άλλο ένα βήμα για την άνετη παραμονή της στην κατηγορία.
Στο αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα, είχε δύο δοκάρια και καλές φάσεις για γκολ, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια, με τον Φωτιάδη να σκοράρει δύο λεπτά πριν το τέλος, κάτι που σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος στις δηλώσεις του χθες στο "Notos": «Ηταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Είχαμε και εμείς ευκαιρίες, αλλά και ο Ολυμπιακός για να κερδίσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε πολύ καλή ανάπτυξη, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε δύο δοκάρια και καταφέραμε στο 88' με τον Φωτιάδη να πάρουμε τρεις πολύτιμους πόντους».
Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις έχει αρχίσει να φαίνεται και στα παιχνίδια και η ομάδα έχει αρχίσει να ανεβαίνει όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά, όπως ανέφερε ο κ. Καλόμαλος: «Δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και με συγκεκριμένο τρόπο στη διάρκεια των προπονήσεων και αυτό φαίνεται από την εικόνα μας, την οποία παρουσιάζουμε στους αγώνες».
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα, μια από τις ομάδες, που όπως και ο Εθνικός διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία. Ο νεαρός προπονητής μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα, με την οποία βρισκόμαστε κοντά στην βαθμολογία. Στόχος μας όπως πάντα να παίξουμε για τη νίκη, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος».
Με απουσίες θα παραταχθεί ο Εθνικός κόντρα στην Ανδρούσα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους οι Στάθης Θανόπουλος (θλάση στα πλευρά), Σωτήρης Καστριτσέας, ενώ θα απουσιάσει ο και Ηλίας Μουρούσιας, ο οποίος από χθες παρακολουθεί σχολή προπονητών κατηγορίας UEFA-C στον Πειραιά, που θα διαρκέσει έως τις 18 Φεβρουαρίου.
Οσον αφορά τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων και χθες στην προπόνηση αναμενόταν να ξεκαθαρίσει, αν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με την Ανδρούσα.