Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 15:13

Α' ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: live η 22η εμβόλιμη αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Εξι νίκες γηπεδούχων και δύο ισοπαλίες είχαμε στη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της Α' τοπικής Μεσσηνίας. Κυπαρισσία και Πάμισος συνέχισαν με νίκες, ενώ σημαντικά τρίποντα πήραν Αστέρας Αρφαρών και Εράνη στην ουρά της βαθμολογίας.

Τα τελικά αποτελέσματα στα σημερινά παιχνίδια:

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας 4-0
Πάμισος - Διαβολίτσι 3-0
Αστέρας Αρφαρών - Μεσσηνιακός 1-0
Εράνη - Τέλλος Αγρας 1-0
Ασπρόχωμα - Ακρίτας Κορώνης 5-1
Εθνικός Μελιγαλά - Ανδρούσα 0-0
Τσικλητήρας Πύλου - Σπερχογεία 1-0
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο  1-1

Ασπρόχωμα - Ακρίτας Κορώνης: Επιστροφή στις νίκες για το Ασπρόχωμα, 5-1 την Κορώνη.

Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο: Τελικό σκορ 1-1 στο "Γ. Λουκαρέας", με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Αστέρας Αρφαρών - Μεσσηνιακός: Μεγάλη νίκη με σκορ 1-0 για τον Αστέρα. Στο φινάλε αποβλήθηκε ο Μπαράι και ένας παίκτης του ΜΓΣ.

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας: Τελικό σκορ 4-0 στην Κυπαρισσία. Ο ΑΟΚ με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε μια εύκολη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου και διατηρεί το +2 στην κορυφή από τον Πάμισο.

Εράνη - Τέλλος Αγρας: Μεγάλη νίκη βαθμολογική και ψυχολογική για την Εράνη με σκορ 1-0 επί του Αγρα.

Τσικλητήρας Πύλου - Σπερχογεία: Τελικό 1-0 στην Πύλο με τον Τσικλητηρά να παίρνει το τρίποντο χάρις στο γκολ του Π. Καλδή

Πάμισος - Διαβολίτσι: Ο Χελάς κάνει το 3-0 στο 78'.

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας: Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη του ΑΟΚ. Στο 80' ο Θεοδωρακόπουλος με σουτ κάνει το 4-0.

Ασπρόχωμα - Ακρίτας Κορώνης: Το σκορ είναι 5-1 λίγο πριν το φινάλε. Ο Ακρίτας μείωσε σε 4-1 και ο Φίλιος πέτυχε το πέμπτο γκολ για το Ασπρόχωμα. 

Πάμισος - Διαβολίτσι: Ο Αντώνης Καλογερόπουλος κάνει με σουτ το 2-0 για τον Πάμισο.

Αστέρας Αρφαρών - Μεσσηνιακός: Γκολ για τον Αστέρα στο 61' με πλασέ του νεαρού Ψωμάρα (1-0).

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας: Και τρίτο γκολ για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη. Στο 47' ο Κόλλιας με το δεύτερο τέρμα του στο παιχνίδι γράφει το 3-0.

Εράνη - Τέλλος Αγρας: Γκολ με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου στο Τριφυλιακό ντέρμπι στα Φιλιατρά. Η Εράνη προηγείται 1-0 στο 47' χάρις σε κεφαλιά του Λυμπέρη Διονυσόπουλου.

Τα αποτελέσματα στο ημίχρονο έχουν ως εξής:

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας 2-0
Πάμισος - Διαβολίτσι 1-0
Αστέρας Αρφαρών - Μεσσηνιακός 0-0
Εράνη - Τέλλος Αγρας 0-0
Ασπρόχωμα - Ακρίτας Κορώνης 4-0
Εθνικός Μελιγαλά - Ανδρούσα 0-0
Τσικλητήρας Πύλου - Σπερχογεία 1-0
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο 1-1

Πάμισος - Διαβολίτσι: Στο 40' ανοίγει το σκορ ο Πάμισος με πέναλτι του Αργυρόπουλου (1-0). Το πέναλτι κέρδισε ο Γ. Καλογερόπουλος. 

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας: Ημίχρονο στην Κυπαρισσία με τον ΑΟΚ να προηγιείται 2-0 χάρις σε γκολ των Κόλλια και Μιτρόφ.

Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο: Ισοφαρίζει το Δώριο στο 43' με κεφαλιά του Γεωργιόπουλου. Το ημίχρονο λήγει με το σκορ στο 1-1.

Εράνη - Τέλλος Αγρας: Ημίχρονο στα Φιλιατρά χωρίς σκορ (0-0). Η Εράνη μπήκε πιο δυνατά και είχε 1-2 ευκαιρίες στο ξεκίνημα, όμως ο Αγρας απείλησε στη συνέχεια έχοντας δοκάρι με το Νάκο.

Ασπρόχωμα - Ακρίτας Κορώνης: Καθαρίζει το ματς το Ασπρόχωμα με εντυπωσιακό τρόπο... Στο 40' το σκορ είναι 4-0. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Ηλιόπουλος και το 4-0 ο Κουρούπης που σκοράρει για δεύτερη φορά στο σημερινό αγώνα.

Τσικλητήρας Πύλου - Σπερχογεία: Στο 24' ο Παναγιώτης Καλδής ανοίγει το σκορ (1-0) και μετά από λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ν. Εμμανουήλ.

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας: Εκτέλεση φάουλ Γαργαρώνη, κεφαλιά Μιτρόφ και 2-0 για τον ΑΟΚ στο 23'.

Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο: Το 1-0 κάνει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας με τον Παπαδέα στο 20'.

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας: Στο 10' η πρωτοπόρος Κυπαρισσία ανοίγει το σκορ με τον Κόλλια που με σουτ κάνει το 1-0.

18' Σημαντικό προβάδισμα για το Ασπρόχωμα που προηγείται με 2-0 της Κορώνης. Στο 2' άνοιξε το σκορ ο Φίλιος και στο 7' ο Κουρούπης έκανε το 2-0

Ξεκίνησαν πριν λίγα λεπτά τα παιχνίδια, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο γκολ. Να θυμίσουμε ότι μετά την ήττα του Παμίσου στους Γαργαλιάνους από τον Αγρα, η Κυπαρισσία είναι στο +2 και ενώ απομένουν εννέα αγωνιστικές.

Ας δούμε το σημερινό πρόγραμμα, όπου όλες οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.:

Κυπαρισσία - Απόλλωνας Καλαμάτας
Πάμισος - Διαβολίτσι
Αστέρας Αρφαρών - Μεσσηνιακός
Εράνη - Τέλλος Αγρας
Ασπρόχωμα - Ακρίτας Κορώνης
Εθνικός Μελιγαλά - Ανδρούσα
Τσικλητήρας Πύλου - Σπερχογεία
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Δώριο