Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 18:10

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Συνεχίζει με καλή ψυχολογία για την άνοδο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Συνεχίζει με καλή ψυχολογία για την άνοδο

Σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στην Α' τοπική παρέμεινε ο Α.Ο. Φαραί μετά την εντός έδρας νίκη του με 1-0 επί της Μεθώνη.


Η καλαματιανή ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και τη συνδύασε με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μάλιστα ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, όπως υποστήριξε ο προπονητής Βαγγέλης Σκουρλέτης μιλώντας γι' αυτό το παιχνίδι στο "Notos": «Ηταν σημαντική νίκη γιατί μας κρατάει μέσα στην πρώτη 3άδα, που είναι και ο στόχος μας. Ημασταν πολύ καλοί απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και δεν του επιτρέψαμε να μας κάνει φάσεις. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο άνετα. Αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, που έχουν καταφέρει να βγάλουν ένα δύσκολο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα στα τελευταία 7 παιχνίδια έχουμε έξι νίκες και μία ισοπαλία απέναντι σε ομάδες (Κεραυνός, Μιλτιάδης, Μεθώνη), που διεκδικούν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».
Ενόψει της συνέχειας, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και με την ίδια σοβαρότητα, ταπεινά να δουλεύουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τη Μεθώνη και ασχολούμαστε πλέον με το επόμενο. Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή μια αξιόλογη ομάδα, όπου θα κοιτάξουμε και σε αυτό το ματς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις».
Με τον Ηρακλή επανέρχεται ο Μούσα Γκάϊ, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής, που του είχε επιβληθεί.