Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 19:36

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πλήρωσε τις πολλές απουσίες στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε χθές στην Κυπαρισσία ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο οποίος πλήρωσε τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε στο εν λόγω παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Τρικουράκης είχε μείνει στην Καλαμάτα, οι Πανταζής και Κουπούζος ήταν στον πάγκο λόγω τραυματισμού ενώ τραυματίες ήταν και οι Πετράκος και Γιακουμής που έσφιξαν τα δόντια και πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο για να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας.
Επιπλέον, ο Απόλλωνας πήγε στην Κυπαρισσία χωρίς τον προπονητή του Γιώργο Γρηγορόπουλο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο Τάκης Κουτίβας.
Όλα αυτά ασφαλώς επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τους Καλαματιανούς που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και γνώρισαν την ήττα με 4-0.
Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος σε δηλώσεις του στάθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του στο χθεσινό ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της σεζόν: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Η ομάδα είχε σημαντικές απουσίες και δώσαμε ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά με αποτέλεσμα να μην ανταπεξέλθει η ομάδα. Μας βρήκε σε δύσκολη μέρα η Κυπαρισσία. Αν παίζαμε κομπλέ ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα επιδιώξουμε να παραμείνουμε μέσα στην πρώτη 5άδα και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Ο μεγάλος φετινός στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αν τα καταφέρουμε η χρονιά θα είναι πετυχημένη για την ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα προσπάθεια των παικτών και είμαι βέβαιος ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη», κατέληξε ο ικανός τεχνικός.
Από εκεί και πέρα, η προσοχή έχει στραφεί στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πάμισο. Και οι πέντε παίκτες που προαναφέρθηκαν, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και η συμμετοχή τους στο αυριανό ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.