Πέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 19:44

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πρώτα ο Απόλλωνας και μετά ο... προπονητής

Γράφτηκε από τον

Ζωντανός στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική έμεινε ο Πάμισος, καθώς νίκησε χθές στη Μεσσήνη με 3-0 το Διαβολίτσι.

Οι Νησιώτες έδειξαν σημάδια αντίδρασης μετά την ήττα από τον Τέλλο Αγρα που τους έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έφερε και το "διαζύγιο" με το Σπύρο Τσίκινη. Ο Νίκος Γεωργακλής κάθισε στον πάγκο και θα το πράξει και στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή θα προσληφθεί άλλος προπονητής.
Για την ώρα τα πάντα είναι ανοιχτά και αυτό που προέχει είναι η νίκη το Σάββατο, ώστε ο Πάμισος να μείνει, τουλάχιστον, στο -2 από την πρωτοπόρο και αήττητη Κυπαρισσία.
Κάτι που ξεκαθάρισε και ο Ν. Γεωργακλής μιλώντας στο "Νotosport": "Ολα είναι ανοιχτά. Τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με τον Απόλλωνα. Η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Η νίκη με το Διαβολίτσι θα βοηθήσει να αλλάξει λίγο η ψυχολογία. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι μικροί σε ηλικία παίκτες".

Πάνοπλος στη Καλαμάτα

Με ιδανική 11άδα θα παραταχθεί το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" ο Πάμισος. Οι Μανιάτης και Σεϊτάι επιστρέφουν, ενώ ο τραυματισμός του Ι. Καλογερόπουλου δεν εμπνέει ανησυχία. Θα απουσιάσει μόνο ο νεοαποκτηθείς Κάνιστρας που έχει υπόλοιπο τιμωρίας από την προηγούμενη ομάδα του, τον Τσικλητήρα Πύλου. Η προετοιμασία για τον Απόλλωνα θα ολοκληρωθεί σήμερα.