Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 12:40

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Σημαντικό διπλό που τον κρατά κοντά στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Αλώβητος πέρασε ο Πάμισος το Σάββατο το απόγευμα από το "Γιώργος Λουκαρέας" επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Καλαμάτας.


Η ομάδα της Μεσσήνης κατάφερε με τον Σειτάι, που σημείωσε και τα δύο γκολ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα και να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, όντας στο -2 από την κρυφή.
Το παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλό, αφού οι δύο ομάδες είχαν ως στόχο τη νίκη και όχι να προσφέρουν θέαμα ώστε να ικανοποιήσουν τους πολυάριθμους φίλους τους, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί και έριξαν το βάρος τους για να το κατακτήσουν. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και πέτυχαν το στόχο τους, ενώ οι γηπεδούχοι αρκέστηκαν στις λίγες καλές στιγμές που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου.
Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Σειτάι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι πουν κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Πετράκο. Το 0-2 έγινε στο 88' όταν ο Μωράκη με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Σειτάι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο συρτό σουτ στην απέναντι γωνία νίκησε τον Αντωνόπουλο.
Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Χρ. Τρίψα (3', 38', 61'), Μπιτσάνη (28'), Πανταζή (44'), Τρικουράκη (57') και Σειτάϊ (74').
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς διαιτητές την Αθανασοπούλου και τον Βρυώνη.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αντωνόπουλος, Κουκέας (67' Γιακουμής), Κουπούζος, Μιχαλόπουλος (82' Αντωναίος), Πετράκος, Κλουβάτος, Μάλαμας, Τρικουράκης, Μπιτσάνης, Πανταζής, Σαραντόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κυριακόπουλος, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μωράκης, Α. Καλογερόπουλος (75' Ι. Καλογερόπουλος), Χρ. Τρίψας, Χελάς (90' Σταματόπουλος), Σειτάι (89' Μανιάτης), Αργυρόπουλος.