Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 20:20

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει με Γεωργακλή για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει με Γεωργακλή για τον τίτλο

Με σκόρερ το Σεϊτάι ο Πάμισος ξεπέρασε το Σάββατο το εμπόδιο του Απόλλωνα Καλαμάτας (0-2) και παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Κυπαρισσία.

Η ομάδα της Μεσσήνης δείχνει να βρίσκει ηρεμία μετά την ήττα από τον Τέλλο Αγρα που έφερε και το "διαζύγιο" με τον Σπύρο Τσίκινη.
Ο συνεργάτης του Νίκος Γεωργακλής κοουτσάρισε τον Πάμισο τόσο με το Διαβολίτσι, όσο και με τον Απόλλωνα και φαίνεται ότι θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση, μιας και ο Γεωργακλής γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι υπήρξαν επαφές και με άλλους προπονητές (όπως Ζήκος, Μπατίστα).
Το ζητούμενο πλέον είναι οι Νησιώτες να κάνουν το απόλυτο (7 στα 7) μέχρι το φινάλε προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία. Το Σαββατοκύριακο η Α' τοπική διακόπτεται και το ματς με τον Αστέρα Αρφαρών θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου.
Κάτι που δίνει την ευκαιρία στο Νίκο Γεωργακλή να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιαστεί ο Πάμισος πιο δυνατός στην τελική ευθεία της