Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 19:08

Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Στις 11 Ιανουαρίου η Καλαμάτα κέρδιζε τον Μανδραϊκό εκτός έδρας και βρισκόταν 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.


Ακολούθησαν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια όπου η Μεσσηνιακή ομάδα δεν πέτυχε ούτε μια νίκη (τρεις ισοπαλίες και μια ήττα) και παρόλα αυτά η διαφορά της από την κορυφή είναι μόνο έξι βαθμοί.
Παρά τις απώλειες των υπολοίπων ομάδων και το γεγονός ότι δεν υπάρχει στον όμιλο η ομάδα που ξεχωρίζει,  η Καλαμάτα δυστυχώς δείχνει ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τις δίνονται και να πλησιάσει.
Πέρα από τα όσα λάθη έγιναν το προηγούμενο διάστημα, μόνο τα δύο τελευταία βατά εντός έδρας παιχνίδια με Παναρκαδικό και Μέγαρα να είχε πάρει, τώρα θα ήταν στο -1 και φυσικά θα διεκδικούσε με αξιώσεις τον τίτλο. Και δεν λέμε για το προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ζακυνθιακό (2-2) που είχε ένα σχετικά υψηλό συντελεστή δυσκολίας.
Με τα αν όμως δεν παίρνεις νίκες και πολύ περισσότερο τίτλο. Η ουσία είναι πως η Καλαμάτα έχει πληρώσει την αδυναμία της να κερδίσει τον τελευταίο μήνα και παραμένει στο -6, το οποίο τις αφήνει μόνο μικρές πιθανότητες να πετύχει το στόχο της...

Είδε βελτίωση
ο Σταματίου

Στο κυριακάτικο ματς με τον Ζακυνθιακό η Καλαμάτα αιφνιδίασε τον αντίπαλο και προηγήθηκε μόλις στο 1'. Ωστόσο ισοφαρίστηκε γρήγορα (16'), έμεινε πίσω στο 53' με ένα πέναλτι των γηπεδούχων και ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο λίγα λεπτά αργότερα.
Ο Κώστας Σταματίου πάντως έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, έστω και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας διέκρινε βελτίωση σε σχέση με το πρώτο του ματς στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας" (στο 1-1 με τα Μέγαρα). Περιμένει πως η ομάδα μπορεί να αποδώσει καλύτερα και προσπαθεί να το περάσει στους παίκτες, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι πρέπει να κάνουν την προσπάθεια τους.

Το Σάββατο με
Ερμή Κιβερίου

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Το ματς αυτό θα γίνει το Σάββατο (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) όπως και όλα τα παιχνίδια της Γ' εθνικής, λόγω της Αποκριάς.
Στο παιχνίδι αυτό θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μαρτίνος, Νιφορόπουλος και Δημητριάδης που εξέτισαν τις ποινές τους.