Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 12:42

Ερχεται και πάει Λεωφόρο ο Μαρκαριάν

Γράφτηκε από τον
Ερχεται και πάει Λεωφόρο ο Μαρκαριάν

Από κοντά θα παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο νέος τεχνικός της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν, καθώς σήμερα θα πατήσει ελληνικό έδαφος και την Κυριακή θα βρεθεί σε γνώριμα για αυτόν λημέρια.


Στην Ελλάδα αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι ο νέος προπονητής της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν, του οποίου η πρόσληψη ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη.
Ο 70χρονος τεχνικός έχει κάνει ήδη το πρόγραμμα του για τις επόμενες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες του και θα είναι την Κυριακή στη Λεωφόρο και θα δει από τα επίσημα την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Super League.
Άλλωστε είναι ένα γήπεδο που ξέρει πολύ καλά και έχει αρκετές αναμνήσεις από τις δύο θητείες του (2001-02, 2002-03) στους «πράσινους», που είχαν και τότε την ίδια έδρα.
Ο Ουρουγουανός εκτός από το ότι θα παρακολουθήσει το ντέρμπι, σε μια κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, θα τσεκάρει και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να καλέσει για το ματς με την Ουγγαρία (29/3) για τα προκριματικά του Euro 2016.
Πηγή: sport-fm.gr