Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 13:08

ΔΩΡΙΟ: «Χρήσιμοι οι βαθμοί που πήραμε στα 3 παιχνίδια», λέει ο Γ. Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τρεις βαθμούς συγκέντρωσε το Δώριο στα τελευταία τρία παιχνίδια, που έδωσε μέσα σε 6 ημέρες.


Σίγουρα ο απολογισμός δεν είναι και ο καλύτερος, όμως με τους τρεις βαθμούς, αλλά και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων βρέθηκε στη 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.
Για τους τρεις πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια, ο προπονητής του Δωρίου Γιάννης Αντωνόπουλος δήλωσε χθες στο "Notos": «Ηταν χρήσιμοι οι τρεις πόντοι στα τρία τελευταία ματς και θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας. Για να τα καταφέρουμε θέλει σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Θα παίξουμε παιχνίδια με ομάδες που μπορούμε να διεκδικήσουμε θετικά αποτελέσματα».
Στη συνέχεια ο κ. Αντωνόπουλος μας μίλησε για το παιχνίδι με τη Σπερχογεία: «Εγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που ήταν απελευθερωμένες από άγχος. Εμείς είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, με καλές ευκαιρίες για γκολ. Βάλαμε ένα, αλλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε και κάποια άλλη φάση. Μπορούσαμε να έχουμε βάλει και άλλο γκολ και αν πηγαίναμε με 2-0 στο ημίχρονο, θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και θα είχε πιο δύσκολο έργο ο αντίπαλος μας. Στο δεύτερο μέρος η Σπερχογεία ανέβασε την απόδοση της, μας πίεσε, έφτασε στην ισοφάριση και είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει γκολ. Σε αυτό το διάστημα, είχαμε δύο καλές στιγμές για να βρεθούμε και πάλι κοντά στο σκορ, ιδιαίτερα στην τελευταία με τον Ι. Γκότση, που αν ευστοχούσε θα παίρναμε τη νίκη. Σίγουρα μας επηρέασε και η κούραση γιατί παίξαμε σε 6 ημέρες τρία παιχνίδια. Είναι δύσκολο για ερασιτέχνες παίκτες να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, όταν μάλιστα τα περισσότερα παιδιά εργάζονται και δεν μπορούν να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις μιας ομάδας».
Δύο προπονήσεις, χθες και σήμερα και το Σάββατο φιλικό παιχνίδι με το Καλό Νερό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Δωρίου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας για αυτή την εβδομάδα. Στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη.
Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι φέτος έχουν πολλές συμμετοχές δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο λόγος για τον 15χρονο αριστερό αμυντικό μέσο Αρμελίντο Γκιάτα και τον 16χρονο τερματοφύλακα Ιπποκράτη Δήμα. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν καλή παρουσία στα παιχνίδια στα οποία τους χρησιμοποιεί ο προπονητής τους κ. Αντωνόπουλος και έχουν αρχίσει να αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας.