Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 17:12

Επιστροφή στις νίκες για το Πεταλίδι που επιβλήθηκε 2-0 της Χώρας

Γράφτηκε από τον

Ο Απόλλωνας Πεταλιδίου επικράτησε χθες με 2-0 του Παπαφλέσσα και ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας ενώ η ομάδα της Χώρας έμεινε στην προτελευταία θέση του ομίλου.


Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή του Παπαφλέσσα, ο Ξαρχάκος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές κυρίως με τον Ξαρχάκο ενώ και ο Παπαφλέσσας απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές στιγμές στο 65' με τον Καγιά και στο 68' με τον Μπάρκα, όμως και στις δύο περιπτώσεις απόκρουσε ο Μπεκιάρης.
Ο Απόλλωνας σφράγισε την νίκη του στο 71' όταν ο Ξαρχάκος εκτέλεσε με γρήγορη κάθετη πάσα ένα φάουλ και ο Γ. Κορμπής πέτυχε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή τη φάση θεωρώντας ότι ο Κορμπής ήταν σε θέση οφσάιτ και ότι ο βοηθός διαιτητής Καλογερόπουλος όφειλε να σηκώσει την σημαία. Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για ακόμη ένα οφσάιντ σε τετατέτ του Κορμπή στο 85', όπου ο παίκτης του Πεταλιδίου πλάσαρε τελικά άουτ.
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 παίκτες το παιχνίδι καθώς στο 82΄αποβλήθηκε ο Αυγουλέας.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη, Καλογερόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Χρονόπουλος, Καραμούζης, Αυγουλέας, Αλεξανδρόπουλος, Κατσίποδας, Παναγόπουλος (80' Καπρουλάς), Μπογκντάνι, Σκαφιδάς (85' Πανταζόπουλος), Ξαρχάκος, Κοστόφ (50' Γ. Κορμπής).
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Βόλος, Μεμά, Τσόπελας, Πλάγος, Μαθιός, Δημητρόπουλος, Πετρόπουλος (60' Β. Κανελλόπουλος), Δημόπουλος, Γ. Καγιάς (85' Δ. Κανελλόπουλος), Μπάρκας, Αγγ. Τσέρτος.